nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Gólözön, győzelemmel

Remek támadójátékkal, gyengébb védekezéssel diadalmaskodott csapatunk a Rubeola FC ellen az alapszakasz utolsó mérkőzésén.

Amint számítani lehetett, nyílt sisakos küzdelmet láthatott a 600 kilátogató néző Csömör elleni derbin. Az első találatra az 5. percig kellett várni, amikor Finta Peti remek egyéni akcióját fejezte be góllal. Erre két gyors találattal válaszoltak a vendégek. A 8. percben Molnár „kicsi” Péter rúgta hálóba a labdát egy szép támadás végén. Tovább pörögtek az események, hiszen ismét a vendégek szereztek vezetést, amit Tatai Joci bombagólja egalizált.  A 14. percben mindkét oldalon gólnak örülhettek a csapatok, a mienket Leitold Tomi szerezte egy lecsorgó labdából. A 16. percben Bényi Kálmi, a 20. percben Tatai Joci találataival 6-4-es állással vonulhattak pihenőre a csapatok.

A szünetben az Angel Cheerleaders lányok produkciója alatt, mindenki arról beszélt, hogy kemény második félidő vár még az FCV-re.

Ez be is igazolódott, mivel a kezdés után egyből gólt szerzett a Csömör. A 27. percig gól nélküli nagy küzdelem folyt a mezőnyben, amit Farkas Laci találata szakított meg és ismét két gól volt az előnyünk. A 30., 32. percben ismét egyenlítettek a vendégek. Az utolsó tartalékainkat mozgósította csapatunk és a publikum örömére Finta Peti szabadrúgás kombináció után beállította a 8-7-es végeredményt.

Összességében a védekezésünk nem volt tökéletes, így több elkerülhető találatot is kaptunk. A csapat tartását bizonyítja, hogy végül megnyerte a roppant fontos mérkőzést, mely önbizalommal tölti fel minket a rájátszásra.

Folytatódik a rájátszás. A Debrecen vendégeként kezdjük a küzdelmeket, majd 2013.03.18-án a BME DOCLER csapatát fogadjuk hazai pályán. A további mérkőzéseket a versenynaptárunkban olvashatjuk.

Csapat: Varga Tamás – Bényi Kálmán, Leitold Tamás, Tatai József, Molnár Péter

Csere: Kasza Viktor, Farkas László, Szabadfi Péter, Bakay Ferenc, Finta Péter, Vas Ferenc, Pálfi Róbert

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható.

A 22. forduló eredményei itt olvashatók.

Rajki Tamás
2013. február 26. 10:55