nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Egy félidőn keresztül jól helytállt csapatunk

A mérkőzés végére felőrölt minket a bajnokcsapat és megérdemelten nyerte meg a tegnapi mérkőzést 10-3 arányban.

Várható kép fogadta a mérkőzés elején a kilátogató nézőket, az FCV stabilan védekezett, míg az ETO igyekezett feltörni a védőfalat. Varga Tomi remek védéseinek köszönhetően egészen a 9. percig tartottuk magunkat, de ekkor két találattal meglépett a hazai csapat. Ez mindkét csapatot megnyugtatott és mi is bátrabban támadtunk, aminek az eredményeképpen előbb Finta Peti használta ki az emberelőnyös helyzetet. Sőt, Vas Feri remek megelőző mozdulattal egalizálta az eredményt. Az ETO –t meglepte egy kicsit a mérkőzés alakulása és ismét felpörgette a játékát és 20 másodperccel a vége előtt 3-2-re alakította a félidei állást.

A második játékrész elején látszott, hogy a hazaiak el akarják dönteni a találkozót és intenzív játékkal 3 perc alatt megnyugtató előnyre tettek szert, három találattal. Itt eldőlni látszott a mérkőzés és a további játékban a Győr irányította, de nekünk is voltak biztató próbálkozásaink. Bakay Feri szép találatával még szépítettünk is. A végén kétszer megrázta magát a bajnoki címvédő, így alakult ki a végeredmény.

Összességében tisztesen helytálltunk a más lehetőségekkel dolgozó magyar elitcsapat ellen. A mérkőzésnek voltak pozitív szakaszai, melyet át kell menteni a soron következő, fontos Csömör elleni derbire.

Csapat: Varga Tamás – Leitold Tamás, Bakay Ferike, Finta Péter, Molnár Péter

Csere: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Vas Ferenc, Tar Tamás, Marosvölgyi Tamás, Szabadfi Péter, Farkas László

A mérkőzés jegyzőkönyve itt olvasható

A 21. forduló eredményei itt olvashatók

Rajki Tamás
2013. február 19. 10:06