nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Megvan az első győzelem

Remek játékkal sikeres kezdést produkált csapatunk, aki Szombathelyen magabiztos 6:1-es győzelmet aratott.

Remekül sikerült idegenben az 1. Futsal Club Veszprém első mérkőzése. A szintén most alakult házigazdákat impozáns játékkal fektettük két vállra.

A 20 órakor kezdődő összecsapást a Kasza Viktor - Csejtei János, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Szabadfi Péter összeállításban kezdte meg a csapat. A Németh Gábor és Tóth Gábor által kitalált taktika az első perctől kezdve jelezte a közel 100 kilátogató nézőnek, hogy ki a mérkőzés esélyese.

A 3. percig kellett "csak" várni az első találatunkra, mely Bényi Kálmán nevéhez fűződik. Egy szép támadás és kapura lövés végén a kipattanó labdát értékesítette.
A gól tovább növelte csapatunk önbizalmát. Látványos támadásokkal szórakoztatta a csapat a közel 20 szurkolóját, akik elkísérték őket.

A folyamatos cserékkel sikerült tovább növelni előnyünket és a Jakab László, Weisz Zoltán, Pálfi Róbert, Korcsmár István négyesünk három perc alatt (14-17 perc között) négy góllal jelezte, hogy ki a mai mérkőzés ura. A gólokon Jakab László (2), Korcsmár István (2) osztozkodott.

Az első félidő végére megadtuk a kegyelemdöfést a szombathelyieknek, amikor Szabadfi Péter egy gyönyörű lefordulás után értékesítette ziccerét.

0:6-os eredménnyel vonultak a csapatok az öltözőbe.

A második játékrészben az ellenfél igyekezett rendezni védelmét és a mieink is kiengedtek egy kicsit, így kiegyenlített, küzdelmes és sportszerű második félidőt láthattak a nézők. A keret tagja volt még Véber Balázs és Jónás Áron is, akik a második játékrészben segítették a csapatot a győzelem kiharcolásában.

Összességében a csapatunk megérdemelten szerezte meg első győzelmét és önbizalommal készülhet a Dupont elleni hazai bemutatkozásra (2011.10.03. 18 óra).

A részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

Gratulálunk és hajrá FCV!

Rajki Tamás
2011. szeptember 26. 22:41