nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Futottunk az eredmény után

Vesztett állásból jött vissza csapatunk a Gödöllői Bikák elleni mérkőzésből, de a hajrá a vendégeknek sikerült jobban.

Óvatos tapogatózással kezdődött idei első hazai meccsünk, melyre ismét szép számú közönség látogatott ki. A két csapat az elején ismerkedett egymással. A 4. percben a vendégek megszerezték a vezetést, amit a 6. percben szabadrúgásból növelni tudtak. Szerencsére nem törtünk össze és a kapujuk elé szorítottuk a Gödöllőt. A 10. percben Bakay Feri révén ismét nyílttá tettük a derbit. Sajnos a következő percben egy szabálytalanságot nem ítéltek meg a játékvezetők, amiből gólt szerzetek a Bikák. A félidő hátralévő részében nem született több találat.

A második játékrészben az FCV becsülettel küzdött, a vendégek kontra játékra rendeződtek be. A 24. percben egy labdaszerzés után Tatai Józsi hozta vissza a reményeket. A találat feldobta csapatunkat és még nagyobb elszántsággal igyekezett egyenlíteni. Tar Tomi találatával a közel 600 néző örömére ez sikerült is. Ekkor bizakodtunk, hogy akár a győzelem is összejöhet. Ezzel ellentétben, Szimcsák Tamás két távoli bombájával ismét a vendégeknél volt az előny és még a pontszerzési reményeink is elúszni látszottak. A csapat minden erejét összeszedve rohamozta a betonvédelembe visszavonuló vendégek kapuját. A nagy akarás a 40. percben éretté góllá, de ez már kevés volt, így 4-5 arányban a Gödöllő örülhetett a végén.

Összességében az eredmény utáni rohanás sok energiát vett ki a csapatból és a rutinos vendégek kihasználták hibáinkat. A hozzáállás és az akarat bizakodásra adhat okot a következő mérkőzésekre, ahol a tabella alsó harmadában lévő csapatokkal fogunk mérkőzni.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Leitold Tamás, Szabadfi Péter

Csere: Varga Tamás, Bakay Ferenc, Farkas László, Gulyás Márk, Marosvölgyi Tamás, Pálfi Róbert, Tatai József

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Képgaléria

A 18. forduló eredményei

Rajki Tamás
2013. január 21. 23:48