nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Ez nem nyert!

Gyenge játék, még gyengébb játékvezetés, megérdemelt hazai győzelem.

Nem tudtuk megismételni a Haladás elleni teljesítményünket, így vesztesen hagytuk el a pályát idei utolsó bajnoki mérkőzésünkön.

A mérkőzés elején egyenlő felek küzdelmét láthatta a publikum, de fokozatosan felülkerekedett az Aramis. A 12. percben egy oldalról elvégzett berúgás pattant be Pálfi Robi (öngól) lábáról. A hazaiakat a találat megnyugtatta, minket megzavart. A 16. percben növelni előnyét az Aramis és két gól különbséggel vonultak a csapatok a pihenőre.

A második játékrész első felében több veszélyes támadásunk is volt és igyekeztünk szépíteni, de a hazaiak védelme jól zárt, és ahogy ilyenkor lenni szokott szabadrúgásból tovább tudta növelni előnyét. A játék további menetében erőtlen próbálkozásokkal igyekeztünk szépíteni az eredményen, sikertelenül. Sőt a 30. percben Roni találatával megszületett a mérkőzés utolsó találata is.

A gyenge (nem mérkőzésbefolyásoló) játékvezetés legjobb példája volt, hogy a hazaiak három tízméterest is rúgtak, de Sárdi Máté remekül hárította mindegyiket.

Összességében enerváltan, nem kellő ritmusban játszottuk le a mérkőzésünket, amelyet megérdemelten nyertek meg a hazaiak. Jól jön a pihenés a csapatunk számára, aki legközelebb január 4-6. között szerepel Németországban egy nemzetközi tornán.

Csapat: Sárdi Máté – Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Leitold Tamás, Tatai József

Csere: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Tar Tamás, Vas Ferenc, Gulyás Márk, Marosvölgyi Tamás

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

Rajki Tamás
2012. december 20. 10:23