nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Hazai „átok”

Továbbra sem sikerült megszerezni első hazai győzelmünket. Az eredmény alakulását tekintve igazságos döntetlen született.

A budapesti MAFC vendégeskedet nálunk, aki a tabella utolsó helyén várta az összecsapást. Az elmúlt hetek játéka alapján joggal bíztunk az első győzelmünk megszületésében. Érdekesen kezdődött a mérkőzés, mivel mindkét csapat a biztos védekezésre építve igyekezett felépíteni játékát, ezért a nézők tapogatózó első perceket láthattak. A 3. percben egy váratlan lövéssel megszerezte a vezetést az ellenfél és innentől kezdve kontrára építette játékát. Csapatunk kissé megzavarodva igyekezett egyenlíteni és a nagy akarásba több egyéni hiba is becsúszott, melynek eredményeként a 12. percben kettőre növelte előnyét a MAFC. Az újabb „pofon” felébresztette az FCV-t és a kapuja elé szögeztük a vendégeket, sőt a 16. percben Finta Peti találatával visszajöttünk a meccsbe. Az első félidő végéig több ziccert is kidolgoztunk, de nem tudtok gólra váltani.

A második félidő hasonló képet mutatott. Dolgoztunk az egyenlítésért és a MAFC labdaszerzésekből igyekezett gyors kontrákat vezetni. Mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, de gólt a 35. percben Pálfi Robi átlövés góljából egyenlítettünk. A vendégek ekkor elkészültek erejükkel, így az FCV gyors cserékkel próbálta felőrölni a „betonvédelmet”.

Ez nem sikerült, így továbbra is várat magára első hazai győzelmünk. A csapatunk kissé enerváltan, sok technikai hibával győzelmet szalasztott el ezen a mérkőzésen. Nincs idő a búslakodásra, hiszen szombaton (2012. december 8.) Szegeden kell megmutatni, hogy ez a mérkőzés csak egy kisiklás volt javuló tendenciát mutató játékunkban.

Utolsó hazai mérkőzésünket 2012. december 14-én (péntek!!!) 18.30-kor játsszuk a Március 15. úti Sportcsarnokban, ahol a szombathelyi Haladás lesz az ellenfelünk. Várunk mindenkit sok szeretettel.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Szabadfi Péter, Hazuga Soma, Tar Tamás

Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Finta Péter, Vas Ferenc, Bakay Ferenc, Weisz Zoltán, Marosvölgyi Tamás

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható

A mérkőzés képeit itt nézheted meg

A 13. forduló eredményei

Rajki Tamás
2012. december 4. 10:52