nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
DEAC
1. FC Veszprém
2023. október 16.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC Veszprém
5
2023. szeptember 29.
#együttdobban

Reális eredmény, pozitív tapasztalatokkal

Közönségszórakoztató játékot láthatott a több mint 500 kilátogató néző a bajnoki címvédő ellen.

A várt játékkép alakult ki a mérkőzés kezdetétől fogva. A Győr birtokolta többet a labdát, az FCV stabilan igyekezett védekezni és egy-egy kontrával veszélyeztetni a vendégek kapuját. A sokpasszos győri játék a 7. percben talált utat először a kapunkba. A csapatunk a taktikai utasítást betartva továbbra is stabil védekezésből igyekezett támadni, sőt a 10. percben büntetőhöz jutottunk egy kezezés végett. Sajnos Finta Peti a felső kapufát találta telibe, így maradt az eredmény. A 16. percben a válogatott, Dróth Zoltán fordult a kapunkra és lövése a kapuban kötött ki.

Így a félidő 0:2-es eredményt mutatott. A szünetben az Angel Cheerleaders forrósította a hangulatot.

A második játékrészben bátrabban és keményebben küzdöttünk, amit engedtek a játékvezetők. A 24. percben Lódi Tamás találatával megnyugtató előnyhöz jutatta a Győrt. A nagy akarás a 27. percben góllá érett és Marosvölgyi Tamás találatával megszereztük a szépítő gólunkat. Sőt Finta Peti szabadrúgásából egy gólra felzárkóztunk a bajnoki címvédőre a 31. percben. Ekkor profi játékosokhoz méltóan, ismét villant kettőt a Győr és ezzel beállította a 2:5-ös végeredményt.

Összességében teljesen megérdemelten győzött a vendégcsapat. A mi csapatunk jelenlegi tudásához képest méltó ellenfele volt a Győrnek és a mérkőzés pozitív elemeit elraktározva kell építkezni ebből a vereségből.

A mérkőzés képei itt megtekinthető

A jövő héten a Csömör vendégeként folytatódik a bajnokság fontos mérkőzésen.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Hazuga Soma, Szabadfi Péter

Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Vas Ferenc, Marosvölgyi Tamás, Finta Péter, Weisz Zoltán, Bakay Ferenc

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

A 10. forduló eredményei

 

Rajki Tamás
2012. november 12. 23:35