Reális eredmény, pozitív tapasztalatokkal

Közönségszórakoztató játékot láthatott a több mint 500 kilátogató néző a bajnoki címvédő ellen.

A várt játékkép alakult ki a mérkőzés kezdetétől fogva. A Győr birtokolta többet a labdát, az FCV stabilan igyekezett védekezni és egy-egy kontrával veszélyeztetni a vendégek kapuját. A sokpasszos győri játék a 7. percben talált utat először a kapunkba. A csapatunk a taktikai utasítást betartva továbbra is stabil védekezésből igyekezett támadni, sőt a 10. percben büntetőhöz jutottunk egy kezezés végett. Sajnos Finta Peti a felső kapufát találta telibe, így maradt az eredmény. A 16. percben a válogatott, Dróth Zoltán fordult a kapunkra és lövése a kapuban kötött ki.

Így a félidő 0:2-es eredményt mutatott. A szünetben az Angel Cheerleaders forrósította a hangulatot.

A második játékrészben bátrabban és keményebben küzdöttünk, amit engedtek a játékvezetők. A 24. percben Lódi Tamás találatával megnyugtató előnyhöz jutatta a Győrt. A nagy akarás a 27. percben góllá érett és Marosvölgyi Tamás találatával megszereztük a szépítő gólunkat. Sőt Finta Peti szabadrúgásából egy gólra felzárkóztunk a bajnoki címvédőre a 31. percben. Ekkor profi játékosokhoz méltóan, ismét villant kettőt a Győr és ezzel beállította a 2:5-ös végeredményt.

Összességében teljesen megérdemelten győzött a vendégcsapat. A mi csapatunk jelenlegi tudásához képest méltó ellenfele volt a Győrnek és a mérkőzés pozitív elemeit elraktározva kell építkezni ebből a vereségből.

A mérkőzés képei itt megtekinthető

A jövő héten a Csömör vendégeként folytatódik a bajnokság fontos mérkőzésen.

Csapat: Kasza Viktor – Bényi Kálmán, Tar Tamás, Hazuga Soma, Szabadfi Péter

Csere: Sárdi Máté, Pálfi Róbert, Vas Ferenc, Marosvölgyi Tamás, Finta Péter, Weisz Zoltán, Bakay Ferenc

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

A 10. forduló eredményei

 

Rajki Tamás

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2012. november 12. 23:35