nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fel kell tudni állni!

Továbbra se szakadt meg a rossz sorozata csapatunknak és a Cső-Montage ellen is vereséggel hagytuk el a pályát.

Érződött a tét a mérkőzés kezdetén, mindkét csapat stabil védekezésből igyekezett támadásokat vezetni. A körülbelül 500 kilátogató néző a 9. percben örülhetett, amikor is Tar Tomi egy szemfüles találattal megszerezte az áhított vezetést az FCV-nek. A gól lendületet adott és sorra vezettük a támadásokat és a vendégcsapat remeklő kapusa miatt nem tudtuk növelni előnyünket. A félidő lefújásakor 1:0-át mutatott az eredményjelző.

A szünetben VEHIR.HU sport-kvíz sorsolásával kedveskedtünk szurkolóinknak és nem maradhatott el az „angyalok” fellépése sem.

A második játékrész elején kiegyenlített küzdelem folyt, egészen a 7. percig, amikor „szokásos” hibánkból egyenlített az ellenfél, ami őket lendítette játékba és 2 perc múlva már a vezetés is náluk volt. Küzdött csapatunk az egyenlítésért, de a támadások végén hiányzott a koncentráció, és egy kontratámadás után már kettő gól volt a Cső előnye. A 36. percben Bényi Kálmi rég látott bombájával visszajöttünk a mérkőzésbe. Mindent egy lapra feltéve rohamoztunk, de nem sikerült a kapuba találni, sőt egy szép lövéssel Krizbai beállította a 2:4-es végeredményt.

Összességében továbbra se találja önmagát csapatunk, aki a bajnoki felkészülés alapján többre hivatott. Most van szükség a csapategységre, az összefogásra, és emelt fejjel tovább dolgozni és minél hamarabb elindulni felfelé!

Csapat: Sárdi Máté – Hazuga Soma, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Szabadfi Péter

Csere: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Farkas László, Weisz Zoltán, Finta Péter, Vas Ferenc, Marosvölgyi Tamás

Nézd meg a mérkőzés képeit!

A mérkőzés részletes jegyzőkönyve itt olvasható.

A 8. forduló eredményei itt olvasható.

Rajki Tamás
2012. október 24. 9:41