nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Ennél több kell!

Továbbra se sikerült megszereznünk az első győzelmünket az NB1-ben.

A Gödöllői Bikák otthonába folytatódott a bajnokság csapatunk számára. A jó erőkből álló hazaiak ellen nem volt könnyű a feladatunk előre láthatólag.

Jól kezdtünk és stabil védekezésből igyekeztünk kontrákat vezetni. Egészen a 10. percig egyenlő ellenfelek voltunk, amikor szögletből egy megpattanó labda talált utat a kapunkba. A hazaiak a vezetés birtokába átvették az irányítást és a 12. percben megszerezték a második találatukat a zavarodott védőink között. Szerencsére egy szép kontratámadás után Szabadfi Peti hozta vissza a csapatunkat a mérkőzésbe.

Egy újabb védekezési hiba miatt egy perc múlva jött a válasz. Bosszantó! A félidőben 3:1 volt az eredmény a hazai csapatnak.

A második játékrész rémálomként kezdődött. Az FCV „bent maradt” az öltözőbe és az első támadásból megkaptuk negyedik gólunkat. A mérkőzés hátralévő időszakában nyílt küzdelem volt a pályán, de sajnos üres kapuba se tudtunk betalálni. A „kegyelemdöfést” egy kontratámadás után adta meg a Gödöllő és állította be az 5:1-es végeredményt.

Összességében a csapatnak morálisan kell megerősödni, és el kell hinni, hogy nem érdemtelenül vagyunk a legmagasabb osztályban. A hazaiak jó játékkal (részben nekünk köszönhetően) nagyobb megerőltetés nélkül szerezték meg a győzelmet. Élesedik a helyzet a bajnokságban és el kell kezdenünk a pontokat gyűjtenünk, mert csak így van esélyünk NB1-es tagságunk megőrzésére!

2012.10.29-én 18.30-kor hazai pályán (Március 15. úti Sportcsarnok) igazi rangadót játszik csapatunk a Cső-Montage ellen, ahol nagy szükségünk van a szurkolók segítségére. Várunk mindenkit!

Csapat: Sárdi Máté – Gulyás Márk, Finta Péter, Bényi Kálmán, Szabadfi Péter

Csere: Kasza Viktor, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Tar Tamás, Bakay Ferike, Vas Ferenc, Weisz Zoltán,

 

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható

7. forduló eredményei

Rajki Tamás
2012. október 15. 9:02