nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Jó erőpróba volt fiataljaink számára

Nyílt, közönségszórakoztató mérkőzésen búcsúzott csapatunk az idei kupasorozattól.

A szakvezetés döntése értelmében fiataljaink és a kevesebb játéklehetőséget kapott csapattagok léptek pályára a szombathelyi mérkőzésen. Edzőink igyekeztek feltérképezni, hogy hol tartanak a fiúk és mikor lehet bevetni őket az NB1 küzdelmeibe.

A mérkőzés jól kezdődött számunkra, hiszen egy szép kontratámadás végén Vas Feri emelt higgadtan a kapuba a 8. percben. Nagyobb fokozatba kapcsolt a hazai csapat, de Jónás Áron remek védésekkel bizonyította, hogy lehet rá számítani hosszú távon. Németh Gábor igyekezet forgatni a csapatot és ennek meg lett a következménye, hiszen a Haladás folyamatosan átvette a mérkőzés irányítását és négy találatot szerezve (egy Tari öngóllal) megfordított a mérkőzést az első félidőben.

A második játékrész is a gyakorlás jegyében folyt számunkra, ahol kibontakoztak „gyerekbetegségeink” és védelmi hibáink, így a hazaiak újabb találatokkal szórakoztatták a szép számmal kilátogató nézőket. Öröm az ürömben, hogy két tehetséges játékosunk Udvardi Márk és Simon Dávid is gólt szerzett, ami növelheti önbizalmukat. Gulyás Márk is biztató megmozdulásokkal jelezte, hogy lehet építeni rá.

Összességében nem feltett kézzel, de a bajnokság céljának alárendelve léptünk pályára a magyar kupamérkőzésen és az eredményt leszámítva, sok tapasztalattal gazdagodtak fiataljaink és szakvezetőink is.

Készülünk tovább és a jövő heti szabadnapot kihasználva edzéssekkel várjuk a Gödöllő-Vasas (2012.10.15) elleni idegenbeli mérkőzést.

Csapat: Jónás Áron – Weisz Zoltán, Tar Tamás, Gulyás Márk, Korcsmár István

Csere: Kasza Viktor, Hazuga Soma, Bakay Ferenc, Simon Dávid, Udvardi Márk, Vas Ferenc, Csejtei János

Részletes jegyzőkönyv itt megtekinthető.

Rajki Tamás
2012. október 2. 9:34