nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Továbbra is várat magára az első siker!

Nem sikerült megszerezni a győzelmet az Aramis ellen.

Varga Tamással a kapuban kezdtük a mérkőzést, mely az elején egyenlő felek küzdelmét mutatta. Mindkét csapat igyekezett biztos védekezésből indítani gyors támadásokat. Jó iramú, változatos mérkőzést láthatott a szép számú közönség, akik már nagyon éheznek egy hazai sikerre, így minden szép megmozdulást tapssal jutalmaztak.

A 17. percben egy elvesztett labdából indulhatott meg az Aramis és a kettő-egyes szituációt kegyetlenül kihasználták és megszerezték ezzel a vezetést. Csapatunk nagyobb fokozatba kapcsolt és egy szép támadás végén egy kezezés után büntetőhöz jutottunk, amit sajnos Bényi Kálminak nem sikerült értékesíteni, így maradt az 1:0 az félidő lefújásáig!

A második játékrészben igyekezett egyenlíteni az FCV és meddő fölénybe kerültünk. A vendégek lehetőségeikhez mérten labdatartással próbálták megőrizni előnyüket. A mérkőzés utolsó szakaszában mindent megpróbált csapatunk, de nem sikerült az egyenlítés.

Összességében kiegyenlítet játék folyt a pályán és a rutinosabb csapat egy góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Most egy hosszabb (két hét) pihenő vár csapatunkra, így lehetőség nyílik a hibák kijavítására és a hatékonyabb támadójáték gyakorlására. A csapat nem adja fel és igyekszik minél hamarabb elindulni felfelé a tabellán.

Csapat: Varga Tamás – Bényi Kálmán, Weisz Zoltán, Tar Tamás, Szabadfi Péter

Csere: Jónás Áron, Pálfi Róbert, Hazuga Soma, Farkas László, Vas Ferenc, Bakay Ferenc, Marosvölgyi Tamás

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

A forduló eredményei itt olvashatók.

Rajki Tamás
2012. szeptember 25. 9:39