Megfogyatkozva, de még elszántabban

Két eltiltott játékossal várjuk az Aramist hétfőn (2012.09.24.) 18.30 órakor a Március 15. úti Sportcsarnokban.

Ismét hazai pályán szerepel csapatunk, aki szombathelyi kirándulása során több veszteséget is elszenvedett. Kasza és Finta egy-egy mérkőzéses eltiltást kapott piros lap miatt (a jogosságát vitatjuk, de...), illetve másik kapusunk Sárdi Máté is megsérült. Így harmadik számú kapusunk, Jónás Áron mellé kénytelenek voltunk még egy kapust szerezni. Szerencsére segítségünkre volt a Veszprém FC és Varga Tamás, így vele minőségileg is kiegészülve várhatjuk a hétfői mérkőzést.

A szakmai stáb kielemezte az elmút mérkőzést és a héten folyamatosan igyekeztünk javítani a hibákat mind védekezésben, mind támadásban. Csapatunk egységes és lelkileg erős, így készül az első győzelmének megszerzésére, ami látszik, hogy csak teljes erőbedobással születhett meg.

Várunk minden szurkolót a mérkőzésre, mert utána egy hosszabb pihenő (válogatott szünet és szabadnap) következik és csak október 29-én láthatják újra csapatunkat hazai terepen. Számítunk mindenki buzdítására!

Érdekesség, hogy a magyar kupában a szombathelyi Admirállal mérkőzünk meg, így ismét izgalmas csata várható ott is!

Hajrá FCV!

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2012. szeptember 21. 10:28