nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
VEHIR VESZPRÉM
ma
Utolsó mérkőzés
VEHIR FC VESZPRÉM
0
NYÍRBÁTOR
1
2024. szeptember 20.

Alulmaradt a címvédővel szemben a VEHIR.HU Futsal Veszprém

A bajnok Haladás 5-3-ra nyert a Veszprém vendéglátójaként a futsal NB I alapszakaszának hétfő esti rangadóján.

Rangadóval folytatódott az első osztályú futsalbajnokság: a hatodik forduló hétfői játéknapján az előző négy kiírást egyaránt megnyerő Haladás a döntőbe vágyó Veszprémet fogadta.

A két gárda kísértetiesen hasonló helyzetből várták a találkozót, ugyanis mindketten négy győzelemmel nyitottak, ám a legutóbbi, pénteki fordulóban váratlan vereséget szenvedtek. A bakonyiak az Aramis, a vasiak a Berettyóújfalu ellen maradtak alul ugyancsak 3-1-re.

A felek tehát arra készültek, hogy kiköszörüljék a csorbát. Ez a címvédőnek sikerült, amely Dróth révén már az 5. percben vezetést szerzett. A brazil Diogo a játékrész derekánál megduplázta a különbséget, s a folytatásban is Felipe Conde legénysége futsalozott veszélyesebben.

Hárommal a szünet előtt a Veszprém is betalált. Horváth góljára azonban rögtön jött a válasz, ismét Dróth volt eredményes (3-1).

A Fehér-csapat a második felvonásban sem tudta ráerőltetni akaratát vendéglátójára. Az exveszprémi Rutai héttel a vége előtt 4-1-re alakította az állást, amivel lényegében el is dőlt a három pont sorsa.

A hajrában a brazil Thiago szépített, amire honfitársa, Cassemiro válaszolt egy szép kapásgóllal. Az 5-3-as végeredményt Tatai állította be a meccs legvégén.

A Veszprém – amely tehát az Aramis után a Haladástól is kikapott – pénteken (kezdés: 18.30) hazai környezetben a Nyírbátor ellen javíthat.

Férfi futsal NB I, 6. forduló:
Haladás VSE–VEHIR.HU Futsal Veszprém 5-3 (3-1)
Szombathely, Haladás Sportcsarnok. Vezette: Kovács G., Wittner
Gólszerzők: Dróth (5., 18.), Diogo (11.), Rutai (33.), Cassemiro (36.), ill. Horváth B. (17.), Thiago (36.), Tatai (40.).

futsalveszprem.hu
2024. szeptember 17. 10:25