Jobb volt a Szeged!

Fásultan, dinamika nélkül játszott csapatunk, aki nem tudta megismételni elmúlt kétheti teljesítményét. Így borítékolható volt a vereség.

Jól kezdet csapatunk a tavalyi meglepetéscsapat, az Újszegedi TC ellen és felváltva láthattak helyzeteket a kilátogató szurkolók.

A 12. percben egy kontratámadásból megszerezte a vezetést a Szeged és innentől kezdve irányította a mérkőzést. Ügyesen taktikusan igyekeztek kihasználni technikai hibáinkat és a 15. percben egy távoli lövésből növelték előnyüket. A szerencse is elpártolt tőlünk, hiszen a 17. percben Sárdi Máté hátáról pattant be egy lövés. A félidőben így magabiztos előnyt szerzett a vendégcsapat.

A félidőben büntetőrúgó versenyt rendeztünk, ahol a fiatalok kitettek magukért és komoly erőpróbára késztették kapusunkat.

A második félidőben bíztunk a BME elleni fordulathoz, de ahogy telt az idő egyre inkább látszott, hogy ma nincs meg a fiúkban az a plusz, amivel megfordíthatjuk a találkozót. Sőt a 24. és a 31. percben tovább növelte előnyét az UTC. Az utolsó tíz percben becsülettel küzdött az FCV, de nem sikerült a szépítés.

Összességében egy rutinosabb, dinamikusabb csapat megérdemelten nyert az enerváltan játszó csapatunk ellen. A jövő héten a Haladás ellen javíthatunk.

Csapat: Sárdi Máté – Finta Péter, Bakay Ferenc, Szabadfi Péter, Bényi Kálmán

Csere: Kasza Viktor, Vas Ferenc, Tar Tamás, Hazuga Soma, Marosvölgyi Tamás, Pálfi Róbert, Weisz Zoltán

Részletes jegyzőkönyv itt olvasható.

3. forduló eredményei

Rajki Tamás

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2012. szeptember 10. 22:11