nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
VEHIR FC VESZPRÉM
DEAC
2024. augusztus 16.
Utolsó mérkőzés
MFA
0
VEHIR FC VESZPRÉM
7
2024. augusztus 12.

Veszprém piacvezető hírportálja a névadó szponzorunk

Tizenhárom évnyi „csapatmunkát” követően új szintre emeltük együttműködésünket a VEHIR.HU-val: a térség piacvezető hírportáljával főszponzori megállapodást kötöttünk, melynek keretében VEHIR.HU Futsal Veszprém néven versenyzünk a 2024/2025-ös kiírásban.

Rajki Tamás, a veszprémi futsalcsapat ügyvezetője emlékeztetett, a klub 2011-es megalakulása óta a vezetőség elsődleges szempontja mindig is az volt, hogy stabil gazdasági hátteret tudjon kialakítani. Örömét fejezte ki, hiszen a törekvések évről évre eredményesek voltak: ehhez elengedhetetlen volt az a „csapatmunka”, melynek a kezdetek óta tevékeny részese a VEHIR.HU, Veszprém piacvezető hírportálja.

A felek – szem előtt tartva a fejlődést és a célok elérését – még magasabb szintre emelték kapcsolatukat: névadó főszponzori együttműködést kötöttek.

 A jelenlegi gazdasági helyzetben nagy öröm számunkra, egyben a munkánk visszaigazolása, hogy egyik támogatónk sem lépett vissza. Sőt, még előrelépést, fejlődést is elértünk, köszönhető mindez a VEHIR.HU-t üzemeltető Bakony-Balaton Média Kft.-nek!

- mutatott rá Rajki Tamás.

Tóth Gábor Szilárd és Rajki TamásTóth Gábor Szilárd és Rajki Tamás

Tóth Gábor Szilárd, a veszprémi hírportál kiadója, a Bakony-Balaton Média Kft. ügyvezetője úgy fogalmazott, a futsalcsapat és az itt szereplő játékosok számára biztosítva van a jövő.

Együttes erővel minden feltétel biztosított ahhoz, hogy a VEHIR.HU Futsal Veszprém elérje régóta dédelgetett álmát, a bajnoki fináléban való szereplést!

- nyomatékosította Tóth Gábor Szilárd.

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Remekeltek az új igazolások, kiütéses győzelemmel kezdett a VEHIR.HU Futsal Veszprém Kétség sem fért a Veszprém győzelméhez, amely a futsal NB I első fordulójának hétfő esti találkozóján nagyarányú, 7-0-s győzelmet aratott Magyar Futsal Akadémia vendégeként. elolvasom Elkészült a hazai menetrendünk! Hivatalossá vált, hogy a 2024/2025-ös kiírás alapszakaszában mely napokon rendezzük hazai találkozóinkat. Az idegenbeli mérkőzések időpontjai egyelőre még nem véglegesek, ezzel kapcsolatban később várható információ. elolvasom Új mezszponzorral a bajnoki döntő felé! Az 1. Futsal Club Veszprém szurkolói ankéttal egybekötött idénynyitó sajtótájékoztatót rendezett csütörtökön késő délután a Március 15. utcai sportcsarnokban. A kék-fehérek bejelentették, hogy négy évre szóló kiemelt partneri szerződést kötöttek az Absolute Teamsport Focivilággal. elolvasom Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom
2024. augusztus 6. 11:50