nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC
VEHIR FC VESZPRÉM
2024. szeptember 6.
Utolsó mérkőzés
VEHIR FC VESZPRÉM
8
RUBEOLA FC
1
2024. augusztus 30.

Új mezszponzorral a bajnoki döntő felé!

Az 1. Futsal Club Veszprém szurkolói ankéttal egybekötött idénynyitó sajtótájékoztatót rendezett csütörtökön késő délután a Március 15. utcai sportcsarnokban. A kék-fehérek bejelentették, hogy négy évre szóló kiemelt partneri szerződést kötöttek az Absolute Teamsport Focivilággal.

„Az egyik szemünk sírt, a másik nevetett”

Az esemény kezdeti fázisában Rajki Tamás, az 1. Futsal Club Veszprém ügyvezetője emlékeztetett, a csapat az elmúlt kiírásban a bajnokságban hatodik helyezést ért el, míg a kupasorozatban ezüstérmet szerzett. A vezetőség eredetileg bízott a bajnoki érem megszerzésében is, de a keretben történt évközi változások átszőtték a terveket, így inkább a saját nevelésű fiatalok fejlődésére koncentráltak.

Hatan távoztak, öten érkeztek

Az elmúlt év közben a brazil Ton mellett Fridrich Dávid is elhagyta a klubot, majd Alekszandr Gavriloviccsal, Bencsik Ádámmal, Kiss Milánnal és Molnár Raullal is szerződést bontott a Veszprém. A nyár folyamán viszont gólerős, válogatott tapasztalattal rendelkező játékosokat igazoltak a bakonyiak: Lipl Noel és Horváth Benedek Újpestről, Tóth Attila pedig Debrecenből érkezett. Nem feledve a brazil Thiago-Matheus párost, előbbi csakugyan a Debrecennek, míg utóbbi a Berettyóújfalunak intett búcsút.

Rajki Tamás kiemelte, a tervezett igazolásokat maradéktalanul megvalósították, ugyanakkor az átigazolási időszak végéig az ajtót nyitva tartják, azaz a keret akár még bővülhet is.

Cél a bajnoki döntő!

A klub első embere rámutatott, a tavalyi évben kialakult helyzetből rengeteg profitált a csapat: Ábrahám Botond, Fellembek Zétény, Bognár Patrik, Koncsol Norbert, illetve Bognár Martin is teljes értékű játékossá vált. Az alakulat további, rutinos tagjaival, illetve az új igazolásokkal bátran mernek merészebb célokat megfogalmazni: a bajnoki döntőt, a kupában pedig a négyes döntőt célozzák meg.

Tatai József új szerepkörben

A szakmai stábot tekintve több változás is történt a nyár folyamán: a pályaedző Németh Gábor pozícióját Tatai József vette át. A rutinos játékos nem hagyott fel a futsallal, de a jövőt tekintve komoly ambíciókkal rendelkezik az edzősködés tekintetében. A lehetőség pedig úgy adódott, hogy a veszprémiek NB III-as csapatot is indítanak, melynek vezetésére Németh Gábort kérték fel.

A sportigazgató Szöllőskei Péter pedig a technikai vezetői feladatokat is ellátja majd, miután Jónás Áronra az utánpótlás egyesületnél fontos megbízatás hárul.

Köszönet a szurkolóknak

Rajki Tamás kiemelte, hálával tartoznak a drukkerek felé, akik a tavalyi, hullámzó szereplés ellenére sem fordítottak hátat a csapatnak. Nyomatékosította, idén minden meccsen azt várja a játékosoktól, hogy szívüket-lelküket tegyék ki a pályára, ezzel is viszonozva a szurkolók páratlan támogatását.

Stabil anyagi háttér, kiemelt partneri együttműködés

Az eseményen kiderült, hogy a veszprémiek négy évre szóló szerződést kötöttek a sportszer piacon harminc éve meghatározó szerepet betöltő Absolute Teamsport Focivilággal.

Rajki Tamás a jövőt tekintve kulcsfontosságúnak nevezte az együttműködés létrejöttét. A sajtótájékoztatón a csapat új, Nike-mezekből és felszerelésekből álló szerelését is bemutatták a szurkolói termékek mellett, melyeket nagy örömmel fogadtak a jelenlévők.

  • A szurkolói mezek a Focivilág budapesti üzletében lesznek elérhetőek, amely a következő címen található: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 34.(Groupama Aréna mellett)

Kresz Zoltán, az Absolute Teamsport Focivilág ügyvezetője örömét fejezte ki a kooperációval kapcsolatban. Hozzátette, az 1. FC Veszprém termékei webes felületükön a Focivilag.hu-n is elérhetőek lesznek. A cég helyi kapcsolattartója Király Levente lesz, aki igyekszik majd egyedi kéréseket is megvalósítani.

A résztvevők ezt követően maguk is szembesülhettek a termékekkel, illetve feltehették kérdéseiket a vezetőség, a szakmai stáb és a játékosok részére is. Fehér Zsolt vezetőedző és Spandler Mátyás csapatkapitány az ankét zárásaként reményüket fejezték ki, hogy a játékosok és a szurkolók szíve idén is együtt dobban majd a pályán, ugyanis csak így érhetik el céljaikat, a döntőket és az aranyérmeket.

 

futsalveszprem.hu

További cikkek

Harmadik bajnokiján is kiütéssel nyert a VEHIR.HU Futsal Veszprém A házigazda veszprémi futsalcsapat döcögős kezdés után 8-1-re diadalmaskodott a Rubeola FC ellen az első osztályú bajnokság péntek esti összecsapásán. Fehér Zsolt legénysége újabb sikerével megerősítette vezető helyét a tabellán. elolvasom Micsoda idényrajt! A DEAC-ot is kiütötte a Veszprém! Két meccsen tizenhárom rúgott, nulla kapott gól – a VEHIR.HU Futsal Veszprém az MFA hétfői idegenbeli legyőzése után pénteken, immáron saját közönsége előtt a DEAC-ot is tükörsimán verte az NB I-ben. elolvasom Remekeltek az új igazolások, kiütéses győzelemmel kezdett a VEHIR.HU Futsal Veszprém Kétség sem fért a Veszprém győzelméhez, amely a futsal NB I első fordulójának hétfő esti találkozóján nagyarányú, 7-0-s győzelmet aratott Magyar Futsal Akadémia vendégeként. elolvasom Veszprém piacvezető hírportálja a névadó szponzorunk Tizenhárom évnyi „csapatmunkát” követően új szintre emeltük együttműködésünket a VEHIR.HU-val: a térség piacvezető hírportáljával főszponzori megállapodást kötöttünk, melynek keretében VEHIR.HU Futsal Veszprém néven versenyzünk a 2024/2025-ös kiírásban. elolvasom Elkészült a hazai menetrendünk! Hivatalossá vált, hogy a 2024/2025-ös kiírás alapszakaszában mely napokon rendezzük hazai találkozóinkat. Az idegenbeli mérkőzések időpontjai egyelőre még nem véglegesek, ezzel kapcsolatban később várható információ. elolvasom
2024. július 25. 20:36