Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt

A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait.

Így értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Fehér Zsolt: 

Nagy erőket mozgósítottunk, hogy elhódítsuk a Magyar Kupát, de sajnos nem sikerült. Elkerülhető gólokat kaptunk az első felvonás elején, amitől mentálisan „beestünk”. Igaz, összességében kevés gólszerzési lehetőségünk volt, teljesen megérdemelten nyertek a szombathelyiek. Ezzel együtt is büszke vagyok a játékosaimra, hiszen egy félidőn át is kevés csapat tudja nullán tartani a Haladást. A végén ki kellett támadnunk, de a Hali eldugta a labdát és kihúzta a hátralévő időt. Egyedülállóak vagyunk a magyar mezőnyben azzal, hogy ilyen fiatal csapattal szerepelünk. Bízom benne, hogy a fiúk erőt tudnak meríteni ebből a hétvégéből és mindig itt akarnak majd lenni a négyes döntőben

– fejezte ki reményét trénerünk.

Kapcsolódó cikk
Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában!
A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett.

A csapatkapitány Spandler Mátyás úgy fogalmazott, a kezdeti fázisban az idény egyik legjobb védekezését produkálta a csapatunk.

Egy félidőig tartott a csoda: nagyon jól kezdtük a meccset, a szezon egyik legjobb védekezését produkáltuk. A második felvonásra viszont elfáradtunk fejben és fizikálisan is… Sajnos elcsúsztunk védekezésben, lemaradtunk egy ütemmel a Haladás mindezt pedig könyörtelenül kihasználta. Gratulálunk a címvédőnek, amely megérdemelten nyerte meg idén is a kupasorozatot!

Az 1. Futsal Club Veszprém a 2023/2024-es kiírást a bajnokságot tekintve a hatodik helyen, a kupasorozatot pedig ezüstérmes pozícióban zárta.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2024. május 13. 11:40