Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak!

A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat.
Kapcsolódó cikk
A hatodik helyen zártuk a bajnokságot
A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára.

Fehér Zsolt: 

A semleges szurkolók azt gondolhatták, a Veszprém az a csapat, amely a győzelme esetén bajnoki döntőt játszhat. Kétség sem fér hozzá, hogy jobbak voltunk a vendéglátónknál egészen a második játékrész kezdetéig, amikor is olyan hatméterest ítélt a játékvezető a Kecskemétnek, amelyen a hazai játékosok is mosolyogtak. Tatait akasztotta Suscsák, mégis a házigazda rúghatott büntetőt. Mentálisan megviselte alakulatunkat ez a súlyos hiba, ennek okán nem sokkal később újabb gólt kaptunk. A folytatásban több lehetőségünk is adódott az egyenlítésre: Bognár Patrik gyönyörű góljával sikerült is egalizálnunk. Ugyanakkor tizenhat másodperccel a lefújás előtt Isten a kecskemétiek kezét fogta, mert ha Fellembeknek sikerült volna jobban átvenni a labdát, akkor üres kapura támadhatunk. Ezzel szemben a sors végül úgy akarta, hogy a Kecskemét egy szép öt a négy elleni játékból szerzett góllal megnyerje a mérkőzést. Sok sikert kívánunk a Kecskemétnek a bajnoki döntőhöz. Külön elismerés illeti Vercz Tamás ügyvezetőt, akinek igazán kijárt már ez a siker. Nem lógathatjuk sokáig a fejünket, hiszen hétvégén a Magyar Kupa négyes döntőjében kell bizonyítanunk. Már csak a Maglód elleni elődöntőre koncentrálunk!

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2024. május 7. 9:58