Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba.

A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba.

Csütörtökön és pénteken már az utolsó fordulót rendezik az első osztályú férfi futsalbajnokság alapszakaszában. A sérült Fridrich Dávidot és a betegséggel küszködő Bencsik Ádámot egyaránt nélkülöző Veszprém annak tudatában utazott az utolsó előtti helyen álló Maglódhoz, hogy nyernie kell a harmadik hely megszerzéséhez.

Nem indult azonban jól az összecsapás a mieink számára, a 6. percben ugyanis Spandler hibája után vezetést szerzett a házigazda (0-1).

A bakonyiak a folytatásban sem találták az összecsapás ritmusát, a 12. minutumban kapufát is rúgtak a hazaiak. Kettővel később aztán nagy küzdelem árán érkezett az egyenlítés, Gerencsér talált be (1-1).

A hajrához közeledve Fellembek révén fordított a Fehér-csapat, ám a szünet előtt Lux labdaeladását kihasználva egyenlített a Maglód (2-2).

A második felvonás is nagy küzdelmet hozott. Már a találkozó háromnegyednél jártunk, amikor Gerencsér révén ismét átvette a vezetést az 1. FCV (2-3).

Sajnos összegyűlt a Veszprém hat szabálytalansága, hét perccel a vége előtt tízméterest lőhettek a Pest vármegyeiek, ám Spandler bravúrral hárított.

A végjátékban aztán már nem esett több találat. Fehér Zsolt legénysége nyert, megszerezte az alapszakasz harmadik helyét, így négy pontot vihet magával a hónap közepén rajtoló felsőházi rájátszásba.

Férfi futsal NB I, alapszakasz, 22. (utolsó) forduló:
Mag-Log Maglódi TC–1. Futsal Club Veszprém 2-3 (2-2)
Monor, vezette: Kiss G. (Apkó, Ibriksz)
Maglód: Bohony – Seregy, Vékei, Milavecz, Jenei
Csere: Klcsó (kapus), Simon, Buzás, Horváth R., Karina, Csóri, Szabó D., Talabér, Papp
Vezetőedző: Tánczos Tibor
Veszprém: Spandler – Tatai, Dorogi, Gavrilovics, Gerencsér
Csere: Oswald (kapus), Bognár P., Meczner, Molnár D., Ábrahám, Bognár M., Fellembek, Kiss M., Lux
Vezetőedző: Fehér Zsolt
Gólszerzők: Papp (6.), Milavecz (20.), ill. Gerencsér (15., 29.), Fellembek (19.)

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2024. február 2. 0:16