nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Kezdődik

Szeptember 26-án kezdetét veszik a Futsal bajnokság második vonalának küzdelmei.

2011. szeptember 26-án veszi kezdetét a Magyar Futsal Bajnokság második vonalának nyugati csoportjában a küzdelem. A 12 csapatos bajnokság izgalmas mérkőzéseket ígér. A csoport tagjai a Vasas, a Ferencváros, a Colorspectrum Aramis és több rutinos futsal egyesület. A veszprémi alakulat Szombathelyen kezdi a szezont.
Az egyesület megalakulása óta erre a pillanatra várnak a vezetők, játékosok, támogatók és az egyre gyarapodó szimpatizánsok. Egészséges izgalommal és megfelelő önbizalommal készül bemutatkozására az egyesület.
A két és fél hónapos felkészülés jól sikerült, a csapat hétről hétre, mérkőzésről mérkőzésre fejlődött. A végeleges keret 17 főből áll, akik mindannyian veszprémi kötődésűek.  Németh Gábor és Tóth Gábor szakmai vezetésével a játékosok teljesítették a számukra kiírt edzésprogramot. Rengeteg munka vár még ránk, de a megfelelő hozzáállás reményeink szerint hamar megmutatkozik a csapat szereplésében.
Első hazai mérkőzésünket 2011. október 3-án 18 órakor játsszuk a Stadion csarnokában. Ellenfelünk az a Dupont FC lesz, aki tavaly Külker néven osztályozót játszott a feljutásért. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt és szurkolót a mérkőzésre.
Folyamatosan frissülő információkkal elindult a csapat honlapja is, mely a www.futsalveszprem.hu oldalon érhető el.

Rajki Tamás
2011. szeptember 19. 9:55