nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Három pont a sereghajtó otthonából

Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben.

Két fordulóval az NB I alapszakaszának lezárása előtt a sereghajtó Magyar Futsal Akadémiához látogatott a második helyért hajtó Veszprém.

Kiválóan indult a találkozó a bakonyiak számára, nem sokkal a kezdő sípszó után ugyanis Gerencsér máris vezetést szerzett az övéinek (0-1).

A folytatásban elsősorban a küzdelem dominált. A 13. percben aztán Lőrincz góljával egyenlített az MFA (1-1). Mivel több gól már nem esett az első félidőben, egálnál vonulhattak pihenőre a felek.

A második játékrészt tompán kezdte az FCV, Spandlernek több bravúros védést be kellett mutatnia az eredmény tartásához.

Fehér Zsolt csapata viszont rendezte sorait, a 27. minutumban Gavrilovics szemfüles passza után Fellembek vissza is szerezte a vezetést a vendégeknek (1-2).

A folytatásban már érintetlenek maradtak a hálók, a Veszprém fontos győzelmet aratott.

Férfi futsal NB I, alapszakasz, 20. forduló:
Magyar Futsal Akadémia–1. Futsal Club Veszprém 1-2 (1-1)
Budapest, vezette: Borbás (Fehérvári, Minda)
MFA: Vincze – Módly M., Fábián, Bokor, Lőrincz
Csere: Gaylhoffer (kapus), Szabó D., Véghelyi, Joó, Boznánszky, Módly D., Vas, Nguyen
Játékos-edző: Boznánszky Gábor
Veszprém: Spandler – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér
Csere: Koncsol (kapus), Ábrahám, Bencsik, Gavrilovics, Bognár M., Fellembek, Kiss M., Lux
Vezetőedző: Fehér Zsolt
Gólszerzők: Lőrincz (13.), ill. Gerencsér (2.), Fellembek (27.)

Edzői értékelés:

Fehér Zsolt: – A mérkőzés egészét tekintve az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Sajnos a helyzeteinknél rossz döntéseket hoztunk, amelyek révén szoros végeredmény született. Hiányérzetem van néhány játékosom mutatott játéka, illetve hozzáállása miatt… A holnapi nap folyamán pihenőt kapnak a srácok, utána viszont már megújult erővel készülünk a csütörtöki, a címvédő Haladás elleni hazai rangadóra!

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom Vereség a címvédő otthonában Az 1. Futsal Club Veszprém 5-0-ra alulmaradt az éllovas Szombathelyi Haladás vendégeként a futsal NB I alapszakaszának csütörtök esti mérkőzésén. elolvasom
2024. január 22. 21:14