nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Gólgálával kezdtük az évet!

Bejutott a férfi futsal Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe az NB I-es Veszprém, miután a második forduló hétfői találkozóján 12-2-re nyert a harmadosztályú Hidegkúti SC vendégeként Budapesten.

Tudósítás: Zatkalik Dávid / vehir.hu

A fővárosban kezdte az évet a veszprémi futsalcsapat, amely a Magyar Kupa második körében a harmadosztályú Hidegkúti SC-nél vizitált.

Tatai góljával már a 2. percben vezetést is szerzett a Veszprém, majd a rutinos játékos meg is duplázta csapata előnyét (0-2).

Kiss Milán és Gerencsér Antal révén folytatták a vendégek gólgyártását, majd Tatai szerezte meg önmaga harmadik, csapata ötödik találatát. A szünet előtt szépített a házigazda, a felek így 1-5-ös részeredménnyel vonultak pihenőre.

A párharcban toronymagas esélyesnek számító bakonyiak a fordulás után sem vettek visszább a teljesítményükből: Gerencsér és Tatai neve mellé is újabb gólt jegyeztek fel (1-7).

Tíz perccel a vége előtt Fellembek volt eredményes, majd a hazaiak megszerezték második találatukat (2-8).

A hajrához közeledve a fiatal Meczner is feliratkozott a kék-fehérek gólszerzői közé, aztán Gerencsér és Dorogi jóvoltából nőtt tovább a különbség. A végén Fellembek is beköszönt, így végül nyert a Veszprém (2-12).

Fehér Zsolt legénysége bejutott a legjobb tizenhat közé. A nyolcaddöntő találkozói szintén egy meccsen dőlnek el, a negyeddöntőt viszont már oda-visszavágós rendszerben fogják megrendezni. A négyes döntőt 2024. május 11-12-én rendezik, a helyszín egyelőre nem ismert.

Férfi futsal Magyar Kupa, 2. forduló:
Hidegkúti SC–1. Futsal Club Veszprém 2-12 (1-5)
Budapest, Klebelsberg Kunó Általános Iskola. Vezette: Muhari (Ibriksz, Róka)
Hidegkúti SC: Fehér Gy. – Csóka, Kovács B., Soós, Zsoldos
Csere: Primusz (kapus), Bódi, Jánosi, Katona, Mészáros, Törő, Fazekas, Somogyi
Játékos-edző: Somogyi Gábor
Veszprém: Oswald – Tatai, Fridrich, Dorogi, Gerencsér
Csere: Spandler (kapus), Bognár P., Meczner, Molnár D., Ábrahám, Bencsik, Bognár M., Fellembek, Kiss M.
Vezetőedző: Fehér Zsolt
Gólszerzők: Csóka (20.), Zsoldos (31.), ill. Tatai (2., 4., 18., 28.), Kiss M. (14., 16.), Gerencsér (28., 36.), Fellembek (30., 39.), Meczner (33.), Dorogi (37.)

futsalveszprem.hu
2024. január 8. 22:50