nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Az egyéni hibák megpecsételték a sorsunkat!

A házigazda ASF Nyíregyháza ellen elszenvedett 6-4-es vereségünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat.

 

Kapcsolódó cikk
Pont nélkül távoztunk Nyíregyházáról
Visszacsúszott az NB I-es tabella negyedik helyére az 1. Futsal Club Veszprém, miután a hétfői játéknap igencsak hullámzó mérkőzésén 6-4-re kikapott a Nyíregyháza vendégeként.

 

Saját magunknak köszönhetjük, hogy pont nélkül távoztunk Nyíregyházáról. Az első játékrészben az idény eddigi legrosszabb védekezését produkáltuk, amely négy bekapott gólt eredményezett számunkra. A fordulás után teljesen más mentalitással léptünk pályára: egy remek egyéni akció után Fridrichnek sikerült is egyenlítenie, de az azt követő egyéni hibáink végleg megpecsételték a sorsunkat. Mindezek tudatában megérdemelten nyert a Nyíregyháza. Innentől már csak a péntek esti, a vendég ARAMIS elleni mérkőzésünkre koncentrálunk, ahol győzelemmel szolgálnánk ki a szurkolóinkat!

- értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Fehér Zsolt.

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Három pont a sereghajtó otthonából Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom
2023. november 28. 10:03