nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Együtt az egészséges életmódért

A veszprémi Plazma Center és az 1. FC Veszprém együttműködési megállapodást kötött. A felek immár közös erővel kívánják felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a sport fontosságára.

Folytatva a hosszú évek óta tartó jótékonysági tevékenységét, júliusban a bajnoki bronzérmes 1. Futsal Club Veszprém utánpótlását segítette a veszprémi Plazma Center. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás akkor reményét fejezte ki, hogy a szervezettel hosszú távon is együtt tudnak majd működni.

Rajki Tamás és Nikházy ZsuzsannaRajki Tamás és Nikházy Zsuzsanna

A kooperációra nem kellett sokat várni: a felek pénteken bejelentették, a továbbiakban közös erővel fognak dolgozni azért, hogy minél több ember az egészséges életmódot válassza. Nikházy Zsuzsanna, a center vezetője elmondta, kollégáik jelen lesznek a futsalcsapat hazai mérkőzésein.

A Plazma Center mindig is fontosnak tartotta, hogy a donorállományt megfelelően informálhassa a sportolás fontosságáról. Remek társat kaptunk ehhez a projekthez, hiszen az 1. Futsal Club Veszprém kötelékében több száz gyermek és profi felnőtt sportolók is bizonyítanak. A kollégáink az egyesület hazai mérkőzésein ajándékokkal is készülnek a szurkolóknak, akiket kérdés esetén fel is világosítanak majd a plazmaadással kapcsolatban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Nikházy Zsuzsanna hozzátette, saját tevékenységükkel az emberek gyógyulásán segítenek, hiszen a vérplazma olyan gyógyszerek előállításához szükséges, amelyek mesterségesen nem előállíthatóak.

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Három pont a sereghajtó otthonából Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom
2023. augusztus 11. 12:37