Együtt az egészséges életmódért

A veszprémi Plazma Center és az 1. FC Veszprém együttműködési megállapodást kötött. A felek immár közös erővel kívánják felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a sport fontosságára.

Folytatva a hosszú évek óta tartó jótékonysági tevékenységét, júliusban a bajnoki bronzérmes 1. Futsal Club Veszprém utánpótlását segítette a veszprémi Plazma Center. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás akkor reményét fejezte ki, hogy a szervezettel hosszú távon is együtt tudnak majd működni.

Rajki Tamás és Nikházy ZsuzsannaRajki Tamás és Nikházy Zsuzsanna

A kooperációra nem kellett sokat várni: a felek pénteken bejelentették, a továbbiakban közös erővel fognak dolgozni azért, hogy minél több ember az egészséges életmódot válassza. Nikházy Zsuzsanna, a center vezetője elmondta, kollégáik jelen lesznek a futsalcsapat hazai mérkőzésein.

A Plazma Center mindig is fontosnak tartotta, hogy a donorállományt megfelelően informálhassa a sportolás fontosságáról. Remek társat kaptunk ehhez a projekthez, hiszen az 1. Futsal Club Veszprém kötelékében több száz gyermek és profi felnőtt sportolók is bizonyítanak. A kollégáink az egyesület hazai mérkőzésein ajándékokkal is készülnek a szurkolóknak, akiket kérdés esetén fel is világosítanak majd a plazmaadással kapcsolatban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Nikházy Zsuzsanna hozzátette, saját tevékenységükkel az emberek gyógyulásán segítenek, hiszen a vérplazma olyan gyógyszerek előállításához szükséges, amelyek mesterségesen nem előállíthatóak.

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2023. augusztus 11. 13:37