nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
tegnap
#együttdobban

Együtt az egészséges életmódért

A veszprémi Plazma Center és az 1. FC Veszprém együttműködési megállapodást kötött. A felek immár közös erővel kívánják felhívni a figyelmet az egészséges életmód és a sport fontosságára.

Folytatva a hosszú évek óta tartó jótékonysági tevékenységét, júliusban a bajnoki bronzérmes 1. Futsal Club Veszprém utánpótlását segítette a veszprémi Plazma Center. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás akkor reményét fejezte ki, hogy a szervezettel hosszú távon is együtt tudnak majd működni.

Rajki Tamás és Nikházy ZsuzsannaRajki Tamás és Nikházy Zsuzsanna

A kooperációra nem kellett sokat várni: a felek pénteken bejelentették, a továbbiakban közös erővel fognak dolgozni azért, hogy minél több ember az egészséges életmódot válassza. Nikházy Zsuzsanna, a center vezetője elmondta, kollégáik jelen lesznek a futsalcsapat hazai mérkőzésein.

A Plazma Center mindig is fontosnak tartotta, hogy a donorállományt megfelelően informálhassa a sportolás fontosságáról. Remek társat kaptunk ehhez a projekthez, hiszen az 1. Futsal Club Veszprém kötelékében több száz gyermek és profi felnőtt sportolók is bizonyítanak. A kollégáink az egyesület hazai mérkőzésein ajándékokkal is készülnek a szurkolóknak, akiket kérdés esetén fel is világosítanak majd a plazmaadással kapcsolatban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Nikházy Zsuzsanna hozzátette, saját tevékenységükkel az emberek gyógyulásán segítenek, hiszen a vérplazma olyan gyógyszerek előállításához szükséges, amelyek mesterségesen nem előállíthatóak.

#együttdobban

futsalveszprem.hu
2023. augusztus 11. 13:37