nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Szurkolóink ölelésében arattunk diadalt

A házigazda 1. FC Veszprém 2-1-re nyert a szlovák élvonalban szereplő FT Levice elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésen.

Pénteken este ismét futsalmérkőzésnek adott otthont a Március 15. utcai sportcsarnok: a bajnoki rajtot megelőzően nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott az elmúlt kiírásban bajnoki bronzérmet szerző 1. FC Veszprém a szlovák I. osztályban szereplő FT Levice ellen.

Annak ellenére, hogy edzőmérkőzésről volt szó több száz szurkoló buzdította a kék fehéreket, akik a brazil bajnok Everton Felipe révén már a második percben előnybe kerültek (1-0). Percről-perce újabb helyzeteket alakított ki a Veszprém, ám a vendégek kapusa is remek napot fogott ki.

Tatai és Gerencsér is közel állt a gólszerzéshez, ám az újabb találat Gavrilovics nevéhez fűzödött: a szerb válogatott játékos nagy erővel tüzelt a szlovákok kapujába (10. perc: 2-0). A játékrész további részében több találat nem esett, Spandler is remekelt a hazai porta előtt (félidő: 2-0).

A fordulást követően egy szögletvariáció után sikerült szépíteniük a vendégeknek, akik többször próbálkoztak emberelőnyös taktikával is. A lefújásig viszont már nem hibázott az 1. FCV, amelynek kapuja előtt az új igazolás, Oswald Dániel is bizonyított (végeredmény: 2-1).

Az 1. Futsal Club Veszprém tehát győzelemmel hangolt az augusztus 14-i bajnoki rajtra, amikor is az Újpest otthonába látogat majd.

futsalveszprem.hu
2023. augusztus 4. 21:09