nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Megszorongatják a Berettyóújfalut

Több edzés, keményebb felkészülés, becsülettel elvégzett munka. Az 1. Futsal Club Veszprém játékosa, Szabadfi Péter szerint újoncként is tudnak bizonyítani az első osztályban.

Forrás: vehir.hu

– Hogy sikerült a felkészülés?

– Úgy gondolom jól sikerült, hiszen július eleje óta heti négy alkalommal edzünk, valamint ezen idő alatt felkészülési mérkőzéseink is voltak első osztályú csapatokkal. Szoros meccseket játszottunk, hol nyertünk, hol pedig vesztettünk.

– Mik az elvárásaid az élvonalban való szerepléssel kapcsolatban?

– Nem tudom, pontosan mit képvisel az első osztály, valahol ugyanúgy vagyunk, mint előző évben, amikor másodosztályban kezdtünk. Szeretnénk újoncként is bizonyítani, hiszen jó példa lehet a Haladás és a Szeged csapata is, akik tavaly kerültek fel az élvonalba és stabilan bent is maradtak. Nagyjából egyébként fél év után tudjuk majd csak megállapítani, hogy mire leszünk képesek és mit tudunk elérni.

– Mit gondolsz a Berettyóújfalu elleni nyitó mérkőzésről?

– Amikor legutóbb összekerültünk velük, sajnos vereség lett a vége, de remélhetőleg az azóta eltelt fél év alatt fejlődtünk annyit, hogy meg tudjuk őket szorongatni.

– Mi jelenthet nehézséget az augusztus végén rajtoló szezonban?

– Amellett, hogy több edzés van és keményebb volt a felkészülés is, valószínűleg a többi csapat is komolyabb játékerőt képvisel, mint a másodosztályúak. Azért azt el kell mondanom, hogy amatőr társaság lévén a jó hangulat nálunk elengedhetetlen, már csak az élő zene hiányzik. Alkotó kollektíva jött létre, csak remélni tudom, hogy ez megmarad.

Rajki Tamás
2012. augusztus 24. 14:52