nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
tegnap
#együttdobban

Végleges kerettel kezdtük a felkészülést

Csapatunk a Március 15. utcai sportcsarnokban hétfőn este megkezdte felkészülését a 2023/2024-es idényre.

A hétfő esti „idénynyitón” a klub vezetősége köszöntötte a játékosokat. Fehér Zsolt vezetőedző elmondta, az elmúlt két hétben a játékosok otthoni környezetben már az alapozásra is felkészültek: a szakmai stáb ügyelt rá, hogy sérülésveszély véletlenül se állhasson fenn.

Hosszú idényen vagyunk túl és hosszú idény előtt is állunk. A csapatunk gerince ugyanakkor együtt maradt, így úgy vélem, hasonlóan eredményesen tudunk majd szerepelni. Ehhez minden tőlünk telhetőt megteszünk majd

– hangsúlyozta Fehér, aki a felkészülés részleteivel folytatta.

A hétköznapokon két edzése is lesz a csapatnak, de némely hétvégén délelőtti tréningek is beiktatunk majd. A srácok a csarnok mellett a prevenciós házunk edzőtermében is dolgozni fognak Weisz Zoltán erőnléti edző és Fehér-Provoda Éva felügyelete mellett.

A vezetőedző elárulta, a frissen kinevezett sportigazgató, Szöllőskei Péterrel egyetértve végleges kerettel kezdte az együttes a programot. Boromisza Dániel helyére a ballábas korosztályos válogatott játékos, Lux B. Gábor érkezett, míg a kapus Soós Benjámin pozícióját Oswald Dániel vette át.

Gábor személyében fiatal, de hihetetlenül komplex futsalossal sikerült erősítenünk, amelyet hatalmas sikerként könyvelhettünk. Dániel csakugyan kiemelkedő képességekkel rendelkezik, pozíciójában messze a legjobb lehetőség volt számunkra.

Fehér Zsolt zárásként további örömteli hírekkel is szolgált: a klub utánpótlásából három fiatal, Bognár Martin, Lengyel Máté és Meczner Boldizsár is a felnőtt csapattal kezdi meg a felkészülést. Ha sikerül a gyerekeknek élni a lehetőséggel, az egész idény során a felnőttek között is számítanak majd rájuk.

Az 1. Futsal Club Veszprém szakmai stábja változatlan maradt: az utánpótlás szakmai vezető Németh Gábor másodedzőként, Sárdi Máté kapusedzőként segíti a munkát a felnőtt csapatnál. Az elmúlt idényben bajnoki bronzérmet szerző alakulat augusztus 14-én az Újpest otthonában kezdi a bajnokságot.

futsalveszprem.hu
2023. július 18. 11:17