nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Lux B. Gábor Veszprémben folytatja!

A korosztályos válogatott futsalossal hosszú távú szerződést kötöttünk.

Hétfőn hivatalossá vált, hogy a 19 éves futsalos, Lux B. Gábor Veszprémben folytatja a pályafutását. Az Aramisban nevelkedő, a korosztályos válogatottban többször is bizonyító játékossal hosszú távú szerződést kötött klubunk.

Szöllőskei Péter sportigazgató hangsúlyozta, a tavalyi idényben pártolt filozófiát egyesületünk továbbra is fenn kívánja tartani: Veszprémben a jövő csapatát építjük. Szakmai vezetőnk hozzátette, Gábor rendkívül komplex, fiatal, ballábas játékos, aki minden tekintetben megfelelt az elvárásainknak.

Lux Gábor és Szöllőskei PéterLux Gábor és Szöllőskei Péter

Lux B. Gábor úgy fogalmazott, a megkeresésünket követően egy percig sem töprengett a váltáson: a következő idénytől örömmel ölti majd magára a kék-fehér szerelést. Nyomatékosította, mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje a szurkolóink bizalmát és újabb címekhez segítse csapatunkat.

Fehér Zsolt vezetőedző emlékeztetett, Gábor több felnőtt NB I-es mérkőzésen is bizonyította, hogy érdemes lenne magunk mellett tudnunk. Trénerünk reményét fejezte ki, hogy új igazolásunk hamar elsajátítja a taktikai elemeinket, hogy a közeljövőben már alapemberként számíthassunk rá.

Gábor a 99-es mezszámot választotta magának.

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Három pont a sereghajtó otthonából Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom
2023. július 3. 9:21