nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
tegnap
#együttdobban

Lux B. Gábor Veszprémben folytatja!

A korosztályos válogatott futsalossal hosszú távú szerződést kötöttünk.

Hétfőn hivatalossá vált, hogy a 19 éves futsalos, Lux B. Gábor Veszprémben folytatja a pályafutását. Az Aramisban nevelkedő, a korosztályos válogatottban többször is bizonyító játékossal hosszú távú szerződést kötött klubunk.

Szöllőskei Péter sportigazgató hangsúlyozta, a tavalyi idényben pártolt filozófiát egyesületünk továbbra is fenn kívánja tartani: Veszprémben a jövő csapatát építjük. Szakmai vezetőnk hozzátette, Gábor rendkívül komplex, fiatal, ballábas játékos, aki minden tekintetben megfelelt az elvárásainknak.

Lux Gábor és Szöllőskei PéterLux Gábor és Szöllőskei Péter

Lux B. Gábor úgy fogalmazott, a megkeresésünket követően egy percig sem töprengett a váltáson: a következő idénytől örömmel ölti majd magára a kék-fehér szerelést. Nyomatékosította, mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje a szurkolóink bizalmát és újabb címekhez segítse csapatunkat.

Fehér Zsolt vezetőedző emlékeztetett, Gábor több felnőtt NB I-es mérkőzésen is bizonyította, hogy érdemes lenne magunk mellett tudnunk. Trénerünk reményét fejezte ki, hogy új igazolásunk hamar elsajátítja a taktikai elemeinket, hogy a közeljövőben már alapemberként számíthassunk rá.

Gábor a 99-es mezszámot választotta magának.

#együttdobban

futsalveszprem.hu
2023. július 3. 10:21