nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
SG KECSKEMÉT
1. FC VESZPRÉM
2024. május 6.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
1
HALADÁS VSE
6
2024. április 26.
#együttdobban

Klubtörténetünk legfényesebb bronzérmét szereztük!

Egyesületünk szombaton délután a csehbányai Kőhegy Étteremben tartotta meg hivatalos idényzáróját. Értékeltük a kiírás tapasztalatait, levontuk a következtetéseket: tudjuk, hogy mire kell még több időt és figyelmet szentelnünk annak érdekében, hogy a csapat fejlődése töretlen maradjon.

A szezon során fenn a csúcson és a lenn a völgyben is jártunk, szurkolóink támogatásával azonban sikerült bronzérmet szereznünk úgy, hogy a keretünk jelentős részét saját nevelésű, fiatal játékosok alkották. Ennek fényében ezt az eredményt klubunk egyik legnagyobb sikereként éltük meg.

Az irányt tartjuk: Veszprémben a jövő csapatát építjük! A jövőben ugyanakkor többé már nem elégszünk meg olyan szerény célkitűzéssel, mint a felsőház elérése. A keret és a szakmai stáb változásairól, a pontos célokról az előttünk álló hetekben tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat!

Hálásak vagyunk a páratlan támogatásért! Klubunk vezetősége jelképes ajándékkal emlékeztette játékosainkat arra, hogy miért is érdemes éjt nappallá téve dolgozni: mindenki kapott egy fényképet az utolsó mérkőzésünk legszebb pillanatáról, amikor együtt dobbant a szíve kicsiknek és nagyoknak!

Ehhez hasonló összetartást keresve sem találnánk!

#együttdobban

futsalveszprem.hu
2023. június 11. 10:32