Visszavonultatjuk csapatkapitány-helyettesünk mezszámát

Boromisza Dánielt közel háromszáz mérkőzés és több mint száz találat után elbúcsúztatta egyesületünk. Hálával tartozunk számára mindazért, amit a klubunkért tett: oroszlánrészt vállalt a Magyar Kupa-győzelmünk mellett a bajnoki bronzérmeinkben is!

Boromisza Dániel az elmúlt évtized során nemcsak játékosként, hanem emberként is bizonyított: évről évre irányt mutatott fiatal tehetségeinknek, akik bármikor, bármilyen helyzetben számíthattak rá: bízunk benne, hogy Dani a kötelékünkben maradva folytatja a fiatalok fejlesztését!

Tekintettel a páratlan pályafutásra, klubunk történetében először döntöttünk úgy, hogy visszavonultatjuk egy játékosunk mezszámát: a felnőtt csapatunkban tizenötös mezben többé már senki nem léphet pályára!

A következő idény első hazai mérkőzése alkalmával szurkolóink ölelésében is elbúcsúztatjuk csapatkapitány-helyettesünket. Jó egészséget, számtalan boldog pillanatokat kívánunk Daninak a továbbiakban is!

#együttdobban

futsalveszprem.hu

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2023. június 10. 14:59