nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
SG Kecskemét
ma
Utolsó mérkőzés
SG Kecskemét
2
1. FC Veszprém
3
2023. június 2.
#együttdobban

Fehér Zsolt: A fiataljaink jobban akarták a sikert!

A házigazda Kecskemét elleni hosszabbításban aratott győzelmünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat.
Kapcsolódó cikk
Spandler vezetésével fordítottunk a bronzpárharcban!
Az 1. FC Veszprém hosszabbítás után 3-2-re nyert a SG Kecskemét otthonában a futsal NB I bronzérméért vívott párharc péntek esti, harmadik mérkőzésén. Fehér Zsolt együttese hétfőn (18.30), hazai környezetben akár pontot is tehet a küzdelem végére.

Az utolsó pillanatig kiélezett találkozó volt! Mindkét csapat nagyon akarta a sikert, de érzésem szerint a mi fiataljaink jobban! Sajnos Ton megsérült a mérkőzés elején, majd Gavrilovics a félidő hajrájában, így a többieknek az összes tartalékukat mozgósítaniuk kellett. Fogalmam sincs, honnan veszik a játékosaim az energiát… A Kecskemét erős, esélyesebb is volt, nekünk mégis sikerült győzelmet aratnunk, ráadásul a hosszabbításban!

- nyilatkozta a lefújást követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt.

Újabb győzelmünkkel sikeresen fordítottunk a bronzpárharcban: hétfőn este (18.30) saját közönségünk előtt akár meg is szerezhetjük a bronzérmet a Március 15. utcai sportcsarnokban. A mérkőzésre ingyenes a belépés!

futsalveszprem.hu
2023. június 3. 7:45