nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Hatalmas a tét a Kecskemét számára!

Akárcsak tavaly, az idei kiírásban is a ScoreGoal Kecskemét csapatával mérkőzünk meg a Magyar Kupa négyes döntőjébe való bejutásért. Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt is megosztotta gondolatait a párharccal kapcsolatban.

A szövetség elöljárói kedden kisorsolták a futsal Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait. Hét élvonalbeli csapat mellett egy másodosztályban szereplő alakulat is versenyben van a címért. A sors úgy rendelkezett, hogy idén is a jó erőt képviselő Kecskeméttel találkozunk, amelyet a tavalyi kiírás negyeddöntőjében sikerült felülmúlnunk.

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt gondolatai a párharccal kapcsolatban:

Örülök, hogy a Kecskeméttel találkozunk a kupasorozat követező körében: ellenfelünk rendelkezik a legerősebb kerettel a honi bajnokságban. Ennek fényében hatalmas a tét számukra, hiszen elvárás, hogy a négyes döntőbe kerüljenek! Míg nekünk csupán tanulnunk és fejlődnünk kell a párharc során. A mérkőzések esélyese a Kecskemét lesz, de ígérem, nem fogjuk könnyen adni a bőrünket! Megpróbáljuk majd búcsúztatni riválisunkat és bejutni a legjobb négy közé, ahogy ezt tettük az elmúlt kiírásban is!

Az első mérkőzésre március 29-én, szerdán 18.30-kor kerül sor a Március 15. utcai sportcsarnokban. Míg a visszavágót egy héttel később Kecskeméten rendezik. A negyeddöntők két mérkőzésen dőlnek el, az új szabályok értelmében nem számítanak az idegenben rúgott gólok. A négyes döntőnek május 6-7. között a debreceni Főnix Aréna biztosít otthont.

#együttdobban

futsalveszprem.hu
2023. február 28. 17:19