nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Büszke vagyok a játékosaimra!

Az alapszakasz csütörtök esti nyitókörében 1-0-ra alulmaradtunk a címvédő Haladás vendégeként. A találkozót követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt is értékelte a látottakat.

 

Kapcsolódó cikk
Egyetlen gól döntött
A címvédő, alapszakaszgyőztes Haladás Dróth Zoltán bombagóljával 1-0-ra legyőzte a Veszprémet a felsőházi rájátszás első fordulójának csütörtöki rangadóján.

Fehér Zsolt:

Jó mérkőzésen vagyunk túl: az első játékrészben a hazaiak domináltak, sok helyzetet dolgoztak ki. Ugyanakkor Spandler Mátyás bizonyította, hogy miért ő az egyik legjobb kapus Magyarországon. A második felvonásban váltottunk támadásban, nagyobb nyomást helyeztünk a Haladásra. A gól sajnos elmaradt, hiszen a túloldalon az ország másik legjobb hálóőre rendre kifogott rajtunk. Igaz, egyszer eljutott mögé a labda, ám a védő a gólvonalról tudta kihúzni a labdát Bognár fejesénél. Büszke vagyok a játékosaimra, akik nagyon sokat és nagyon jól dolgoztak: rászolgáltunk volna az egy pontra. Megyünk tovább ezen az úton, készülünk a DEAC elleni hazai rangadónkra. Március 10-én is várunk minden szurkolót a Március 15. utcai sportcsarnokba!

#együttdobban

futsalveszprem.hu
2023. február 24. 11:34