Közeleg a hajrá, tovább élesedik a küzdelem

Pénteken (18.30) újabb hazai mérkőzést játszik az élvonalban a tabella második helyén álló veszprémi futsalcsapat, amely az ötödik, szintén a felsőházi rájátszásra készülő Aramist látja vendégül a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Érdekesség, hogy a veszprémi futsalosok mindkét idei bajnokija az utolsó percben dőlt el. Igaz, más-más kimenetellel, hiszen múlt csütörtökön a Csömör ellen itthon a mieink, hétfőn Kecskeméten viszont a vendéglátó vitte be a győztes találatot a végjátékban.

Fehér Zsolt vezetőedző – aki betegség miatt mindkét összecsapást otthonról figyelte – az alföldiek ellen elszenvedett vereség dacára is elismeréssel nyilatkozott tanítványai teljesítményéről.

Büszke vagyok a játékosaimra, akik mindent megtettek a pályán, hogy a bajnokesélyes Kecskemét otthonából is győztesen távozzanak. A rivális azonban a mérkőzés végén érvényesítette a nagyobb rutinját.

Újabb hazai sikerre készül a veszprémi csapat Újabb hazai sikerre készül a veszprémi csapat

További sajnálatos hasonlóság a két januári mérkőzés között, hogy Tatai József, Kártik Zsombor, Molnár Raul, Bognár Patrik mellett a brazil légiós, Ton is hiányzott egyaránt sérülés miatt.

Egy játékos hiányát is megérzi egy csapat, főleg, ha olyan kvalitású futsalokokról beszélünk, mint Tatai József vagy Ton. Tőlünk pedig öten is kiestek.  Át kell variálnunk egy-két dolgot, sokkal jobban kell védekeznünk, mert sajnos jelen pillanatban kevés olyan játékosunk van, aki el tud dönteni egy-egy mérkőzést. A közeljövőben jobban kell csapatként funkcionálnunk

– nyomatékosította a szakember, aki a saját helyzetével kapcsolatban elmondta: egy edző számára nem lehet annál rosszabb érzés, mint amikor csak a tv előtt szurkolhat azoknak a játékosoknak, akikkel a mindennapokban együtt dolgozik a klub sikereiért.

Mint megtudtuk, a soron következő, pénteki (18.30), Aramis elleni hazai bajnokin még a másodedző Németh Gábor fogja dirigálni a társaságot, jövő héten azonban várhatóan már visszatérhet Fehér.

Az Aramis hozzánk hasonlóan fiatal, jó csapat. Hatékonyan, erősen védekeznek, kiválóan váltanak ritmust, ami után gyorsan kontráznak. Bízom benne, hogy ugyanolyan elszántsággal játszunk majd ellenük, mint a legutóbbi mérkőzésen, s akkor nagy esélyünk lesz megnyerni a találkozót.

– zárta a tréner.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2023. január 26. 11:05