nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Kettőzött erővel fogunk küzdeni!

Három nappal a címvédő Haladás elleni vereség után hétfőn (18.30) már ismét bajnokit játszik az 1. Futsal Veszprém, amely a Nyírbátort fogadja a Március 15. utcai sportcsarnokban.

Szerző:: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Mint arról pénteken beszámoltunk, a négy alapemberét is nélkülöző Veszprém sima, 5-0-s vereséget szenvedett a címvédő Haladás otthonában az első osztályú futsalbajnokság rangadóján.

Nagyon hiányzott a négy kulcsjátékosunk. Nem is kérdés számomra, hogy ha rendes összeállításunkban, a legerősebb csapatunkkal tudtunk volna pályára lépni, akkor egy éles, szoros mérkőzés kerekedett volna ki a Hali elleni rangadóból. Az első félidőben nem volt nagy különbség a két csapat között. A másodikra viszont elfáradtunk, illetve a nagyobb rutinnal bíró játékosainak köszönhetően saját javára fordította a találkozót a regnáló bajnok

– tekintett vissza a szombathelyi találkozóra a veszprémiek vezetőedzője, Fehér Zsolt, aki öt sárga lapos eltiltása miatt ezúttal nem ülhetett le a kispadra. A brazil Ton szintén eltiltását töltötte, Boromisza Dániel, Tatai József és Kártik Zsombor pedig sérülés miatt hiányzott.

Az év végi időszak egyébként meglehetősen mozgalmas az NB-I-ben, decemberben ugyanis húsz nap alatt öt fordulót is rendeznek. A mieink hétfőn (18.30) már a tizedik helyen álló Nyírbátort látják vendégül a Március 15. utcai csarnok parkettjén. A Fehér-csapatnak nagy szüksége van a három pontra, hiszen igencsak sűrűvé vált az élmezőny: 1. Aramis 31 pont, 2. Veszprém 31 pont, 3. Berettyóújfalu 30 pont, 4. Haladás 29 pont.

Hazai környezetben egyértelmű célunk, hogy kiszolgáljuk a közönségünket. Ott akarunk maradni az élbolyban, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy otthon tartsuk a három pontot. Biztos vagyok benne, hogy több játékosom is kettőzött erővel fog küzdeni, hogy feledtesse a pénteki fiaskót

– fogadkozott a tréner, aki elárulta, hiányzóik távollétében is dominálni szeretnének a nyírségiek ellen.

Irányítani és kezdeményezni szeretnénk, uralni a találkozót. Bízom benne, hogy sikerül a rövid pihenő alatt regenerálódni minden játékosomnak. Nem könnyű így, hogy három hét alatt öt mérkőzést kell játszanunk. De most ennek kell megfelelni és a lehető legtöbb pontot begyűjteni.

futsalveszprem.hu
2022. december 5. 13:06