nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
MAGLÓDI TC
ma
Utolsó mérkőzés
SG KECSKEMÉT
3
1. FC VESZPRÉM
2
2024. május 6.
#együttdobban

Újabb hazai bajnoki vár ránk

Az 1. Futsal Club Veszprém az NB I éléről, remek formában várja az újonc Nyíregyháza elleni pénteki (18.30) újabb hazai bajnokit.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

Fantasztikus győzelem vezéráldozattal – így lehetne röviden összefoglalni a veszprémi futsalcsapat legutóbbi, múlt pénteki bajnokiját, amelyen csaknem telt ház előtt 4-3-as győzelmet aratott az éllovas Berettyóújfalu vendéglátójaként az alapszakasz első körének utolsó fordulójában. A mieink a tabella élére álltak, ám a sikert beárnyékolta a nyáron éppen a Berettyótól érkező Kártik Zsombor súlyos térdsérülése, válogatott center ugyanis várhatóan már nem léphet pályára az idényben.

Ha tehetnénk, zokszó nélkül felcserélnénk a megszerzett három pontot arra, hogy Zsombi megússza ezt a sérülést, de sajnos nincs lehetőségünk erre

– sóhajtott a veszprémiek mestere, Fehér Zsolt.

Az utóbbi három mérkőzésünket minimális, egygólos különbséggel nyertük meg, de annál nagyobb szívvel és akarattal játszottunk. Lendületben vagyunk és szeretnénk ezt a lendületet a lehető legtovább megőrizni, jó játékkal és győztes meccsekkel folytatni az idényt

– tette hozzá a szakember.

Fehér Zsolt bízik a csapatábanFehér Zsolt bízik a csapatában

A bajnokság újabb hazai mérkőzéssel folytatódik a mieink számára. November 25-én, pénteken (18.30) a tabella nyolcadik helyén álló, újonc Nyíregyháza érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba. Bencsik Ádámék augusztusban a nyírségiek ellen kezdték a pontvadászatot és arattak 5-1-es sikert idegenben.

Újonc lévén minden mérkőzésen tanulnak valamit a nyíregyházaiak. Hosszú út áll előttük, hogy meghatározó, erős csapattá váljanak. Egyénileg remek kvalitású játékosokkal rendelkeznek, Lovas Norbert kezei alatt biztosított számukra a fejlődés. Nagyon komolyan fogjuk venni a találkozót. Koncentráltabban kell játszanunk, védekeznünk, mint tettük egy-két szituációnál a legutóbbi meccsünkön. A lehető legjobban felkészülünk a péntek esti találkozóra. Nyerni akarunk hazai környezetben!

– mondta határozottan Fehér Zsolt, aki a már említett Kártik mellett a régóta maródi Boromisza Dániel, valamint Tatai József játékára sem számíthat az alapszakasz második körének első bajnokiján. A veszprémi stáb – ahogyan eddig is tette – a gárda fiatal tehetségeit vetheti be, akik az elmúlt időszakban többször is bizonyították, hogy lehet rájuk támaszkodni.

Mérkőzésről mérkőzésre több és több játékpercet kapnak a fiataljaink, amivel garantált a fejlődésük. Sajnos Boromisza és Tatai visszatérésére még várnunk kell, de a leghosszabb kihagyás sajnos Kártik Zsombira vár. Már most nagyon várjuk őt vissza és támogatjuk mindenben, amiben csak tudjuk.

futsalveszprem.hu
2022. november 24. 10:35