nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
tegnap
#együttdobban

Fehér Zsolt: A csapatom szíve döntött!

Pénteken este 4-3-ra múltuk felül a vendég Berettyóújfalu gárdáját az NB I rangadóján. Az összecsapást követően a trénerek is értékelték a látottakat.
Kapcsolódó cikk
Vérbeli rangadó, parádés győzelem – élre állt a Veszprém!
Az NB I élére ugrott az 1. Futsal Club Veszprém, amely az idény eddigi legélvezetesebb, fordulatokban, izgalmakban és szép jelenetekben is bővelkedő mérkőzésén, ezer néző előtt győzte le a vendég Berettyóújfalut (4-3).

Így értékelték a látottakat a vezetőedzők

Fehér Zsolt: – A csapatom szíve döntött, illetve az, hogy mi tizennégy, ellenfelünk pedig hat játékossal vívta végig a mérkőzést. Hősiesen küzdöttünk, s a végén mi bírtuk jobban erővel. Nagyon nehéz mérkőzést, hatalmas derbit láthattak a szurkolóink, akik az első perctől az utolsóig velünk voltak. Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy féltávnál vezetni fogjuk a bajnokságot. Büszke vagyok a játékosaimra, hogy hisznek abban, amit csinálunk, s alázattal dolgoznak a mindennapokban. Azért küzdünk tovább, hogy ezzel a fiatal csapattal akár már idén éremért játszhassunk.

Trencsényi János: – Kiélezett, változatos, remek mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat úgy játszott, mintha az élete múlna ezen a meccsen. Ebből kerekedett ki ez a remek rangadó. Sajnálom, hogy a végén alulmaradtunk egy góllal, de csak gratulálni tudok mindkét félnek.

futsalveszprem.hu
2022. november 19. 9:59