nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Gavrilovics: A szurkolói közösség legendás Veszprémben!

A szerb válogatott meghatározó játékosa, a 23 éves jobblábas védő, Alekszandr Gavrilovics Veszprémben folytatja pályafutását.

Szerdán hivatalossá vált, hogy egy szerb válogatottal is erősödik a keretünk a következő idényben. A huszonhárom éves Alekszandr Gavrilovics a Novi Pazar együtteséből érkezik hozzánk, de korábban játszott már Magyarországon, a Kecskemét színeiben.

Komplex játékosról van szó, aki a védekezés tekintetében is nagy segítéségére lehet a gárdánknak. Gavrilovics a kontraktus megkötése után elmondta, nagyon boldog, egy percig sem gondolkozott az ajánlatunkon.

Igaz, az ellenfél színeiben, de Gavrilovics már többször is pályára lépett VeszprémbenIgaz, az ellenfél színeiben, de Gavrilovics már többször is pályára lépett Veszprémben

Örömmel térek vissza Magyarországra. A veszprémi csapatnak nagyon jó a hírneve amellett, hogy a szurkolói közössége is legendás. A szakmai stáb kiváló, erős, jó játékosok alkotják a gárdát. Egy pillanatig sem töprengtem az ajánlaton, boldogan igent mondtam. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a közeljövőben újabb sikereket érhessen el a Balaton Bútor FCV!

Sérülésmentes, sikeres időszakot kívánunk neki Veszprémben!

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Három pont a sereghajtó otthonából Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom
2022. június 15. 11:26