nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Páratlan küzdőszellemmel rendelkezik a csapatom!

Azon után, hogy hétfőn este 3-2-re nyertünk a DEAC otthonában, vezetőedzőnk úgy nyilatkozott, fogalma sincs, hogy játékosaink honnan merítik az erejüket, hiszen hátrányból felállva sikerült egyenlítettünk a bronzpárharcban.
Kapcsolódó cikk
Egyenlítettünk a bronzpárharcban!
Tatai József mesterhármasával hátrányból felállva nyert a DEAC vendégeként a veszprémi futsalcsapat, amely hétfői sikerével 2-2-re módosította az egyik fél három nyert meccséig tartó párharcot.

Így értékelte a látottakat vezetőedzőnk, Fehér Zsolt:

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első játékrészben nem a legjobb arcunkat mutattuk. A házigazdának több lehetősége adódott, mint nekünk. A fordulás után viszont már esélyt sem adtunk riválisunknak. Fogalmam sincs, hogy a játékosaim honnan merítik az erejüket… Véghezvitték, amit a szünetben megbeszéltünk, lelkiismerettel, becsülettel dolgoztak. Nem tudom, hogyan alakul majd a péntek esti, hazai derbi, hiszen újabb játékost veszítettünk: Pál Patrik kisárgázta magát, nem lehet majd a segítségünkre. Viszont azt tudom, hogy a csapatom páratlan küzdőszellemmel rendelkezik. Büszke vagyok rá, hogy velük dolgozhatok. Biztos vagyok abban, hogy egytől egyig mindenki a vérét fogja adni azért, hogy megszerezzük a bronzérmet. Merem remélni, hogy a szurkolóink megtöltik majd a Március 15. utcai sportcsarnokot, hozzásegítve minket a céljaink eléréséhez.

futsalveszprem.hu
2022. június 7. 10:34