nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Hit nélkül nem lehet mérkőzést nyerni!

Hétfőn este a felsőházi rájátszás hatodik fordulójában 3-2-re maradtunk alul a Haladás otthonában. Az összecsapást követően vezetőedzőnk is értékelte a látottakat.
Kapcsolódó cikk
A Haladás nyerte a rangadót
A Balaton Bútor FCV hatalmas csatára kényszerítette a vendéglátó Haladást, de végül nem tudott pontot szerezni a futsal NB I felsőházi rájátszásában.

Fehér Zsolt: Hit nélkül nem lehet mérkőzést nyerni!Fehér Zsolt: Hit nélkül nem lehet mérkőzést nyerni!

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt szavai:

Nehéz kimondanom, de azt gondolom, ez az igazság: hit nélkül nem lehet mérkőzést nyerni! Sok rangadót nyertünk már meg azzal, hogy jobban akartuk a sikert a riválisunknál, de ezt most nem éreztem. Megbántás nélkül mondom, egy másodosztályú csapatnak sem lehet háromgólos előnyt adni, nemhogy egy olyan gárdának, mint a Haladás. A második játékrészben már azt a csapatot láttam a pályán, amelyet szerettem volna. Elmondtam a játékosoknak, csak az menjen fel a pályára, aki hisz abban, hogy ezt a találkozót meg tudjuk nyerni, és az utolsó pillanatig küzd a klubért! Hatalmas erőket mozgósítottunk, hogy közelebb kerüljünk a házigazdához és kozmetikázzunk az eredményen! A mérkőzés végéhez közeledve, ha jobb döntéseket hozunk az ordító ziccereinknél, talán még a fordítás is sikerülhetett volna. Gratulálok a Haladásnak, megérdemelten nyerte meg a találkozót, amellyel egyúttal bebiztosította szereplését is az idei bajnoki fináléban.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2022. április 5. 7:38