nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
1. FC VESZPRÉM
2024. április 22.
Utolsó mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
2
DEAC
3
2024. április 8.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Jobban akartuk a győzelmet!

Vezetőedzőnk is megosztotta gondolatait a tegnap esti, a házigazda DEAC ellen 8-3-ra megnyert találkozónkról.
Kapcsolódó cikk
Sorozatban hatodszor nyertünk a DEAC ellen
A veszprémi futsalcsapat lenyűgöző teljesítményt nyújtva 8-3-ra múlta felül a házigazda Debrecen gárdáját a felsőházi rájátszás péntek esti mérkőzésén. Rutai Balázs háromszor, Tatai József ötször volt eredményes.

Így értékelte a látottakat

Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt:

Már a mérkőzés elején nyomatékosította a csapatunk, hogy minden kétséget kizáróan diadalt fog aratni. Érezhetően jobban akartuk a győzelmet, mint a házigazdánk. Koncentráltan játszottunk, a védekezésünkkel szintén nem volt probléma. Nagyarányú lett a sikerünk, ami még nagyobb lehetett volna, ha az első felvonásban jobb döntéseket hozunk Krajcsi kapuja előtt. A DEAC huszonnégy percig játszott emberelőnyben, amelyből két gólt sikerült szereznie. Ezek közül az egyik a saját játékosunkról pattant a kapuba. Mindezek miatt is külön gratulációt érdemelnek játékosaim, hiszen hősiesen védekeztek ilyen hosszú ideig, illetve több gólt is szereztek kihasználva a rivális játékrendszerét. Örülünk a győzelemnek, továbbra is a bajnoki döntő eléréséért dolgozunk!

A rivális trénerének nyilatkozata az alábbi cikkben olvasható:

Kapcsolódó cikk
Elek Gergő: Nem a pályán dőltek el a dolgok!
A tegnap esti, a DEAC elleni 8-3-as sikerünket követően a házigazda vezetőedzője is értékelte a mérkőzést az együttesük hivatalos oldalán.

#együttdobban #ezveszprém 

futsalveszprem.hu
2022. március 26. 12:27