nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
holnap
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Koncentrált játékra lesz szükség a Kistarcsa ellen

A férfi futsal NB I alapszakaszának tizenhetedik fordulójában a sereghajtó Kistarcsa gárdája érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba pénteken 18.30-kor. A belépés ingyenes! Az összecsapást megelőzően vezetőedzőnket és rutinos játékosunk is megszólaltattuk.

Fehér Zsolt:

Közeledik az alapszakasz vége; két mérkőzés vár még ránk, egy itthon, egy vendégségben. Mindkét derbin három pontot kell szereznünk, hogy biztosíthassuk szereplésünket a rájátszás felsőházában. Pénteken este a Kistarcsa alakulatát fogadjuk, amely ellen koncentrált játékra lesz szükségünk. Magunkra összpontosítunk! Csapatkapitány-helyettesünkért, Boromisza Daniért is küzdünk!

Fehér Zsolt vezetőedző és Boromisza Dániel, aki súlyos sérülést szenvedett hétfőn DebrecenbenFehér Zsolt vezetőedző és Boromisza Dániel, aki súlyos sérülést szenvedett hétfőn Debrecenben

Boromisza Dániel:

Nagy segítség számomra, hogy a családom, a csapattársaim, és a szurkolók is támogatnak. Ezúton köszönöm mindenkinek a kedves, gondoskodó szavakat. Ha a lábam el is tört, lelkileg egyben vagyok, próbálok erős maradni. Bízom benne, hogy a péntek esti, a vendég Kistarcsa elleni mérkőzésen nélkülem is teljes lesz a csapat. Debrecenben már bizonyították a srácok, hogy képesek rá!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu
2022. január 20. 13:51