nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
HALADÁS VSE
2024. április 26.
Utolsó mérkőzés
MVFC BERETTYÓÚJFALU
6
1. FC VESZPRÉM
0
2024. április 22.
#együttdobban

Sikeres volt Boromisza Dániel műtétje!

Az éjszaka folyamán a csapatkapitány-helyettes Boromisza Dánielen lábműtét hajtottak végre a debreceni kórházban. Örömmel értesítjük szurkolóinkat: a beavatkozás sikerrel zárult.

Mint ismert, a házigazda Debrecen elleni hétfő esti alapszakasz-mérkőzés félbeszakadt, miután csapatkapitány-helyettesünk szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. A súlyos sérülést okozó debreceni futsalost, Vass Ottót azonnali piros lappal kiállították a játékvezetők. 

Kapcsolódó cikk
Csapatkapitány-helyettesünk súlyos sérülést szenvedett
A debreceni Vass Ottó agresszív belépőjét követően csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett.

Boromisza Dániel a sokkos állapot következtében eszméletét vesztette, a kiérkezők mentők stabilizálták az állapotát: azonnali műtétre a debreceni kórházba szállították, ahol vezetőedzőnk régi barátja, Dr. Mikó Zoltán már várta Dani érkezését.

A helyszíni mentők diagnózisa helyesnek bizonyultA helyszíni mentők diagnózisa helyesnek bizonyult

A beavatkozás még az éjszaka folyamán sikerrel megtörtént. Játékosunk sípcsontjába egy szöget helyeztek a térdétől egészen a bokájáig. Boromisza Dániel jelenleg a kórházban pihen, egyesületünk kollégái a hét második felében fogják hazaszállítani Veszprémbe. Ahogy a szurkolók, úgy a társai is nagyon aggódtak a csapatkapitány-helyettesért, aki elárulta, ma már sikerült mosolyognia is.

Boromisza Dániel a 2021/2022-es idény további részében már biztosan nem lép pályára. Egyesületünk mindenben támogatja a csapatkapitány-helyettest, akinek felépülési ideje várhatóan 6-8 hónap lesz.

Kapcsolódó cikk
Boromisza Dánielnek ajánljuk a győzelmünket!
Hatalmas lépést tett a felsőházi rájátszás felé a Balaton Bútor FC Veszprém, miután idegenben kiütötte a DEAC gárdáját. A futsal NB I hétfői rangadója azonban Boromisza Dániel sajnálatos sérülése miatt marad emlékezetes, aki az első diagnózis szerint szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett.
futsalveszprem.hu
2022. január 18. 12:25