nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Berettyóújfalu
Balaton Bútor FCV
2022. január 31.
Utolsó mérkőzés
Balaton Bútor FCV
5
Kistarcsa
2
2022. január 21.
#együttdobban

Ott térhet vissza, ahol a sérülését okozták

Hétfőn este 18.30-kor a DEAC otthonába, az Egyetemi Sportarénába látogatunk az alapszakasz 16. fordulójában. Vezetőedzőnk mellett válogatott játékosunk is megszólalt a rangadó előtt, amelynek több szempontból is komoly jelentősége van.

Fehér Zsolt:

Mivel csütörtökön este az Újpest bravúros diadalt aratott a listavezető Haladás felett még szorosabbá vált az alapszakasz hajrája. Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy mielőbbi felépülést kívánják a Szombathely játékosainak és stábtagjainak! Minden idegszálunkkal azon dolgozunk, hogy az előttünk álló mérkőzéseken olyan teljesítményt nyújtsunk, amellyel kiharcolhatjuk a rájátszás felsőházi szereplését. Nem lesz könnyű dolgunk, hiszen három mérkőzésből kétszer vendégségbe látogatunk; az első próbatétel hétfőn a Debrecen otthonában vár ránk, ahol egyértelműen három pontot kell szereznünk, hogy ha csak egy lépéssel is, de közelebb kerüljünk a célkitűzésünkhöz! Izgalmas, kemény összecsapásra számítok: bízom abban, hogy sportszerű keretek között sikerül kiharcolnunk a győzelmet. Nem tekintek visszafelé: csak az a kétszer 20 perc érdekel, amely előttünk áll!

Fehér Zsolt vezetőedző és Komáromi PéterFehér Zsolt vezetőedző és Komáromi Péter

Komáromi Péter:

Örülök, hogy új évet írunk! Számomra ugyanis a tavalyi esztendő nagyon rosszul fejeződött be! A sors fura fintora, hogy pont ott térhetek vissza a pályára, ahol egy nagyon komoly sérülést okoztak nekem. Nagyon jó állapotban érzem magam: a sérülésemnek immár nyoma sincs. Köszönöm mindenkinek, aki bármivel is hozzájárult a gyógyulásomhoz. Rengeteget készültünk, hogy győzelemmel kezdhessük az évet. Újdonsült játékosunknak, a brazil Everton Felipének is különleges lesz a hétfő esti, a házigazda Debrecen elleni derbi. Míg én visszatérek, ő bemutatkozhat veszprémi színekben. Ton hatalmas erősítés lesz számunkra; bízom benne, hogy én is sokat tudok majd tenni a közösbe. Ha a szurkolóink személyesen nem is lesznek velünk, remélem, gondolnak majd ránk!

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosai szíve együtt dobbant a szurkolókéval A vendég Kistarcsa ellen aratott diadalunkkal bebiztosítottuk szereplésünket a felsőházi rájátszásban. A péntek este 5-2-re megnyert derbit követően Fehér Zsolt vezetőedző is megosztotta gondolatait. elolvasom Tükörsima sikerrel jutottunk a felsőházba! Sorozatban a negyedik győzelmét aratta a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a sereghajtó Kistarcsa elleni sikerével egy fordulóval az alapszakasz vége előtt bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban. elolvasom Koncentrált játékra lesz szükség a Kistarcsa ellen A férfi futsal NB I alapszakaszának tizenhetedik fordulójában a sereghajtó Kistarcsa gárdája érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba pénteken 18.30-kor. A belépés ingyenes! Az összecsapást megelőzően vezetőedzőnket és rutinos játékosunk is megszólaltattuk. elolvasom Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom
2022. január 14. 15:02