nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Berettyóújfalu
Balaton Bútor FCV
2022. január 31.
Utolsó mérkőzés
Balaton Bútor FCV
5
Kistarcsa
2
2022. január 21.
#együttdobban

Vérbeli rangadó vár ránk!

Közeledve az idei alapszakasz-küzdelmek végéhez, minden megszerzett pontnak óriási jelentősége van. Nem kérdés számunkra, hogy soron következő riválisunk, a házigazda Debrecen otthonában mindhárom pontot bekívánjuk gyűjteni.

Elek Gergő csapata ellen az elmúlt négy mérkőzésünket egyaránt megnyertük; hármat igen komoly arányban, amely az elmúlt kiírás végén bajnoki bronzérmet is eredményezett számunkra. Az alapszakasz veszprémi meccsén szintén sikerült diadalt aratunk.

Ugyanakkor a hétfő este 18.30-kor kezdődő összecsapáson egyszerű dolgunk biztosan nem lesz. Ahogy a fényképen is látszik, a DEAC keretében nagyszerű légiósok szerepelnek, a minőségi játékerőt képviselő magyarok mellett. Vérbeli rangadó várható!

Amely előtt - tekintettel a múltban történtekre - szeretnénk leszögezni, hogy részünkről nyoma sem lesz agressziónak!

Tisztesség játék reményében utazunk Debrecenbe, ahol újdonsült brazil játékosunk, Everton Felipe bemutatkozhat, míg a fájdalmas sérülés után felépülő Komáromi Péter visszatérhet a csapatunkba!

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosai szíve együtt dobbant a szurkolókéval A vendég Kistarcsa ellen aratott diadalunkkal bebiztosítottuk szereplésünket a felsőházi rájátszásban. A péntek este 5-2-re megnyert derbit követően Fehér Zsolt vezetőedző is megosztotta gondolatait. elolvasom Tükörsima sikerrel jutottunk a felsőházba! Sorozatban a negyedik győzelmét aratta a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a sereghajtó Kistarcsa elleni sikerével egy fordulóval az alapszakasz vége előtt bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban. elolvasom Koncentrált játékra lesz szükség a Kistarcsa ellen A férfi futsal NB I alapszakaszának tizenhetedik fordulójában a sereghajtó Kistarcsa gárdája érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba pénteken 18.30-kor. A belépés ingyenes! Az összecsapást megelőzően vezetőedzőnket és rutinos játékosunk is megszólaltattuk. elolvasom Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom
2022. január 13. 13:59