Köszöntünk Veszprémben, Ton!

Csütörtök este keretünk egy újabb rutinos játékossal bővült: a harmincegy esztendős brazil szélső, Everton Felipe Veszprémben folytatja pályafutását.

Rajki Tamás ügyvezető és Everton FelipeRajki Tamás ügyvezető és Everton Felipe

A jobblábas játékos hazájában bajnoki címnek is örvendhetett. Nem feledve, hogy a szövetség egyéni elismerésben is részesítette kimagasló teljesítményéért. Sérülésmentes, sikeres időszakot kívánunk neki kék-fehérben!

Nagyon jó fogadtatásban részesültem. Mindenki nagyon kedves Veszprémben, örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a klubhoz. Már nagyon várom, hogy elkezdhessem az edzéseket, és lejátszhassam az első meccsemet kék-fehérben!

- fogalmazott Everton Felipe, akit a sportág berkein belül csak "Ton"-nak becéznek.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2022. január 6. 20:59