nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Berettyóújfalu
Balaton Bútor FCV
2022. január 31.
Utolsó mérkőzés
Balaton Bútor FCV
5
Kistarcsa
2
2022. január 21.
#együttdobban

Köszöntünk Veszprémben, Ton!

Csütörtök este keretünk egy újabb rutinos játékossal bővült: a harmincegy esztendős brazil szélső, Everton Felipe Veszprémben folytatja pályafutását.

Rajki Tamás ügyvezető és Everton FelipeRajki Tamás ügyvezető és Everton Felipe

A jobblábas játékos hazájában bajnoki címnek is örvendhetett. Nem feledve, hogy a szövetség egyéni elismerésben is részesítette kimagasló teljesítményéért. Sérülésmentes, sikeres időszakot kívánunk neki kék-fehérben!

Nagyon jó fogadtatásban részesültem. Mindenki nagyon kedves Veszprémben, örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a klubhoz. Már nagyon várom, hogy elkezdhessem az edzéseket, és lejátszhassam az első meccsemet kék-fehérben!

- fogalmazott Everton Felipe, akit a sportág berkein belül csak "Ton"-nak becéznek.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosai szíve együtt dobbant a szurkolókéval A vendég Kistarcsa ellen aratott diadalunkkal bebiztosítottuk szereplésünket a felsőházi rájátszásban. A péntek este 5-2-re megnyert derbit követően Fehér Zsolt vezetőedző is megosztotta gondolatait. elolvasom Tükörsima sikerrel jutottunk a felsőházba! Sorozatban a negyedik győzelmét aratta a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a sereghajtó Kistarcsa elleni sikerével egy fordulóval az alapszakasz vége előtt bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban. elolvasom Koncentrált játékra lesz szükség a Kistarcsa ellen A férfi futsal NB I alapszakaszának tizenhetedik fordulójában a sereghajtó Kistarcsa gárdája érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba pénteken 18.30-kor. A belépés ingyenes! Az összecsapást megelőzően vezetőedzőnket és rutinos játékosunk is megszólaltattuk. elolvasom Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom
2022. január 6. 19:59