nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
Berettyóújfalu
Balaton Bútor FCV
2022. január 31.
Utolsó mérkőzés
Balaton Bútor FCV
5
Kistarcsa
2
2022. január 21.
#együttdobban

Parázs küzdelmek az apaság küszöbén

A Balaton Bútor FCV csapatkapitánya, Tatai József sok jót remél a naptári évtől: a válogatott futsalos már gőzerővel készül az apaságra, nem feledve a harcot, amely a bajnoki aranyért és a kupa-címvédésért folyik.

Rutinos futsalosunk, Tatai József tavalyi esztendeje kevésbé alakulhatott volna jobban. Hogy néhány példával is éljünk: az elmúlt kiírásban nyújtott teljesítményéért (gólkirály lett a bajnokságban és a kupasorozatban is) a szövetség az év játékosának választotta a hetes számú mez birtokosát.

Nem felejtve, hogy Tatai továbbra is meghatározó szerepet töltött be a válogatottban, míg jövendőbeli feleségével babavárásnak is örvendhettek.

Nyugodt szívvel mondhatom, hogy az elmúlt évben pályafutásom csúcsán jártam, amelynek megkoronázása a Magyar Kupa-győzelem volt. A magánéletemben szintén csak örömteli pillanatok jutottak számomra; a kedvesem igent mondott, amikor megkértem a kezét, nem sokkal később pedig elárulta, rövidesen szülők leszünk. Úgy éreztem akkor, abban a pillanatban, hogy hamarosan mindenem meglesz, amire valaha is vágytam

– emlékezett vissza csapatkapitányunk.

A Balaton Bútor FCV a 2021/2022-es kiírás őszi felvonását a harmadik, felsőházi pozíciót eredményező helyen zárta. Ugyanakkor nem elfelejtendő, hogy három bajnoki mérkőzés még hátravan az alapszakaszból. Tatai József az elmúlt tizenöt fordulóban összesen húsz góllal járult hozzá a teljesítményünkhöz, amely eredménnyel egyelőre a góllövőlista élén helyezkedik el.

Karrierem egyik, ha nem a legkiegyenlítettebb idényét élem a csapatok eredményeit tekintve. A tíz gárdából hétnek továbbra is komoly esélye van a felsőházi szereplésre, így korántsem szabad még hátradőlnünk. Januárban egy idegenbeli kupamérkőzéssel nyitunk, majd egy hazai-, illetve két vendégségbeli küzdelem is vár még ránk a bajnokságban. Nem titok: minden meccsen győzni szeretnénk!

Jövő hétfőn az alsóbb osztályban szereplő szolnoki Lurkó FC otthonába látogatunk Magyar Kupa-mérkőzésre. Bajnokik tekintetében január 17-én Debrecenbe utazunk, míg 21-én a Kistarcsa érkezik majd a Március 15. utcai sportcsarnokba. A hónapot és az alapszakaszt pedig az egyik legkellemetlenebb rivális, a Berettyóújfalu vendégeként zárjuk 31-én.

A téli pihenés, ahogy nekem, úgy a csapattársaimnak is jót tett. Öröm volt a családtagokkal, barátokkal tölteni egy kis időt. A hét elején motivációtól telve vágtunk neki az edzéseknek. A célunk az, hogy mindannyian maximálisan visszanyerjük a formánkat, hiszen parázs küzdelmek várnak ránk a bajnoki címért vívott harcban, valamint a Magyar Kupa-címvédésért folytatott küzdelemben. Klubtörténeti sikert szeretnénk elérni!

A fennállásának tizenegyedik esztendejét megkezdő Balaton Bútor FC Veszprém hazai mérkőzéseire 2022-ben is ingyenes a belépés. Klubunk minden szurkolót szeretettel vár a rangadókra.

futsalveszprem.hu

További cikkek

Játékosai szíve együtt dobbant a szurkolókéval A vendég Kistarcsa ellen aratott diadalunkkal bebiztosítottuk szereplésünket a felsőházi rájátszásban. A péntek este 5-2-re megnyert derbit követően Fehér Zsolt vezetőedző is megosztotta gondolatait. elolvasom Tükörsima sikerrel jutottunk a felsőházba! Sorozatban a negyedik győzelmét aratta a futsal NB I-ben a Balaton Bútor FC Veszprém, amely a sereghajtó Kistarcsa elleni sikerével egy fordulóval az alapszakasz vége előtt bebiztosította helyét a felsőházi rájátszásban. elolvasom Koncentrált játékra lesz szükség a Kistarcsa ellen A férfi futsal NB I alapszakaszának tizenhetedik fordulójában a sereghajtó Kistarcsa gárdája érkezik a Március 15. utcai sportcsarnokba pénteken 18.30-kor. A belépés ingyenes! Az összecsapást megelőzően vezetőedzőnket és rutinos játékosunk is megszólaltattuk. elolvasom Játékosaira bízta a döntést, hogy folytatódjon-e a mérkőzés Vezetőedzőnk, Fehér Zsolt vegyes érzelmekkel értékelte az elmúlt esti, a házigazda Debrecen ellen 9-3-ra megnyert találkozót, amelyen csapatkapitány-helyettesünk, Boromisza Dániel szárkapocscsont- és sípcsonttörést szenvedett. elolvasom Elek: nem sikerült az ellenfél stílusára reagálnunk Az alapszakasz hétfő esti rangadóján 9-3-ra sikerült felülmúlnunk a házigazda DEAC alakulatát. Győzelmünket ugyanakkor Boromisza Dániel súlyos sérülése beárnyékolta. De hogy értékelte a látottakat a Debrecen vezetőedzője? elolvasom
2022. január 5. 17:30