nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC VESZPRÉM
PTE-PEAC
2024. április 3.
Utolsó mérkőzés
PTE-PEAC
1
1. FC VESZPRÉM
5
2024. március 27.
#együttdobban

Fehér Zsolt: Innentől minden meccs élet-halál kérdése!

Kiemelt fontosságú bajnoki vár pénteken (18.30) a Március 15. utcai sportcsarnokban a Balaton Bútor FC Veszprém NB I-es futsalcsapatára, amely a tabella második helyén álló, kiváló erőkből álló Kecskeméttel csap össze.

Szerző: Zatkalik Dávid / vehir.hu

A legutóbbi két idegenbeli bajnokijukat egyaránt elvesztették a veszprémi futsalosok, akik előbb a címvédő Haladás, legutóbb pedig az Újpest otthonában távoztak pont nélkül.

Kapcsolódó cikk
Nagy küzdelemben maradtunk alul
A Tatai Józsefet és Pál Patrikot is nélkülöző Balaton Bútor FC Veszprém izgalmas, kiélezett meccsen maradt alul a vendéglátó Újpesttel szemben a futsal élvonal vasárnap esti mérkőzésén.

A keddi edzés előtt visszanéztük a srácokkal az Újpest elleni mérkőzés legfontosabb jeleneteit. A játékosaim saját szemükkel győződhettek meg arról, hogy milyen sok lehetőséget puskáztak el. Nemcsak a kimaradt ziccerek miatt lehettünk bosszúsak, hat kapufát is lőttünk a mérkőzés során

– emlékeztetett Fehér Zsolt vezetőedző.

A bakonyiak az eddigi tizenkét mérkőzésükön megszerzett tizenkilenc pontjukkal jelenleg a tabella hatodik helyén szerénykednek, ráadásul mostantól hátra is kell tekintgetniük, hiszen a lila-fehérek pontszámban utolérték őket. Igaz, rendkívül kiegyenlített az idei pontvadászat, hiszen a második Kecskeméttől mindössze négy egység választja el a mieinket.

Erős a bajnokság, amelyben sok meglepetéseredmény születik, egymást követik a körbeverések, nagyon szoros az idei alapszakasz. Jelenleg négy pont választja el a második helyezettet a hetediktől, vagyis innentől minden meccs élet-halál kérdése.

A felsőházi (1-5. helyért kiírt) rájátszásra hajtó Balaton Bútorra tehát kiemelt fontosságú ütközet vár pénteken (18.30) az ellen a Kecskemét ellen, amellyel szeptemberben 1-1-es döntetlent játszott. A Veszprém idei hazai formája – öt győzelem, egy vereség – mindenesetre bizakodásra ad okot, bár az alföldiek roppant erősek idegenben (négyszer nyertek, egyszer kikaptak).

Nincs időnk szomorkodni a vereségek miatt, előre kell tekintenünk, és hazai környezetben meg kell nyerni a Kecskemét elleni mérkőzést. Tartom magam ahhoz, amit eddig mondtam, hogy a Kecskemétnek van az egyik legerősebb kerete az idei bajnokságban. Két erős sorral rendelkeznek, román, szerb és magyar válogatottak érkeznek pénteken a Március 15. utcai csarnokba. Komplex, kiválóan összerakott csapattal találkozunk. Minden egyes lehetőségünkre maximálisan koncentrálnunk kell majd. A védekezésünknek jól kell működnie, ez lesz a kulcsa a sikerünknek, mert gólt, gólokat biztosan fogunk szerezni

– ígérte a szakember, aki ismét számíthat Tatai József játékára. A bajnokságban tizenöt gólnál járó csapatkapitány – aki az előző körben sárga lapok miatti eltiltását töltötte – mellett várhatóan szintén visszatérhet az ugyancsak gólerős Pál Patrik.

futsalveszprem.hu
2021. november 25. 17:49