nap
óra
perc
mp
Következő mérkőzés
1. FC Veszprém
ASF Nyíregyháza
holnap
Utolsó mérkőzés
Dunaújváros
1
1. FC Veszprém
4
2024. február 18.
#együttdobban

Szép győzelmek mindkét korosztályban

Weisz Zoltán mindkét korosztályos alakulata gyönyörű diadalokat aratott a megyei bajnokságban az elmúlt időszakban.

Fiú futsal U15 megyei bajnokság:
Ikarus-Maroshegy-Szilágyi DSE 4-7 (3-2)
Szilágyi DSE: Juhász Hunor, Balogh Attila, Fillér Bence, Hajdu Márton, Pálfi Roland.
Csere: Osvald Benedek, Pap Zalán, Takács Botond, Horváth Kevin, Horváth Félix
Gólszerzőink: Hajdu Márton (2), Horváth Félix (2), Takács Botond (2), Pálfi Roland.

Így értékelte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést: ellenfelünk az első 15 percben 3 gólos előnyre tett szert, sajnos ebben a periódusban kissé lassan reagáltunk, probléma volt a koncentrációval és küzdőszellemünkel is. Szerencsére az első gólunk kicsit visszahozta a csapatot, és még a félidő előtt sikerült felzárkóznunk. A második felvonásban már a játék minden elemében sokat javultunk, védekezésben és támadásban egyaránt, és jó játékkal sikerült megfordítani a részeredményt. Egy jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőznünk, köszönhetően a kiváló kapusteljesítménynek és második félidőben mutatott játékunknak. Gratulálok mindenkinek ehhez a szép teljestményhez! 


Fiú futsal U17 megyei bajnokság:
Balatonalmádi SE - Szilágyi DSE 1-12 (0-6)
Szilágyi DSE: Koncsol Norbert - Meczner Boldizsár, Molnár Dániel, Schalbert Dominik, Bognár Patrik.
Csere: Dorogi Gergő, Hajdu Márton, Tóth Benedek, Varga Milán .
Gólszerzőink: Varga MIlán (3), Molnár Dániel (2), Bognár Patrik (2), Hajdu Márton, Tóth Benedek, Meczner Boldizsár, Dorogi Gergő, Schalbert Dominik.  

Fiú futsal U17 megyei bajnokság:
Szilágyi DSE - Fűzfői AK 5-3 (2-2)
Szilágyi DSE: Öri Bálint, Ódor Balázs, Juhász Márk, Nagy Zsombor, Hámori Marcell, Pálfi Roland, Gál Dávid.
Gólszerzőink: Juhász Márk, Nagy Zsombor, Hámori Marcell, Pálfi Roland, Gál Dávid. 

Így értékelte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

Egy napon két mérkőzést játszottunk, így mindenkinek sok játékperc jutott. Az első mérkőzésen végig irányítva, rengeteg helyzetet kidolgozva, fölényes győzelmet aratunk, annak ellenére, hogy a Balatonalmádi csapata is jó játékerőt képvisel. A második mérkőzés szorosabban alakult a Balatonfűzfő ellen, a srácok nagyott küzdöttek a győzelemért. Mindkét csapat megérdemli a dicséretet a teljesítményért.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Rajki Tamás: Arra koncentrálunk, hogy a fiataljainknak még több lehetőséget tudjunk biztosítani! A futsal NB I alapszakaszát tekintve a veszprémiek remekül teljesítettek: a harmadik pozícióban végezve négy pontot vihetnek magukkal a február végén rajtoló felsőházi rájátszásba. A klub ügyvezetője, Rajki Tamás rámutatott, elsődleges céljuk továbbra is az, hogy a fiatal játékosaik idővel húzóemberekké, vezérekké váljanak. elolvasom Győzelemmel zártuk az alapszakaszt A Veszprém kiélezett csatában nyert az újonc Maglód vendégeként a férfi futsal NB I alapszakaszának utolsó fordulójában, csütörtökön. Fehér Zsolt legénysége a harmadik helyen zár, így négy pontot vihet magával a felsőházi rájátszásba. elolvasom Oda a hazai veretlenségünk, a Haladás nyerte a rangadót Küzdeni tudásból jelesre vizsgázott, de nem tudott pontot szerezni a címvédő, éllovas Haladás vendéglátójaként csütörtökön a Veszprém a futsal NB I alapszakaszának utolsó előtti körében. elolvasom Három pont a sereghajtó otthonából Az 1. Futsal Club Veszprém nagy csatában, kemény küzdelemben nyert a fővárosi Magyar Futsal Akadémia vendégeként hétfőn az NB I-ben. elolvasom Ellentétes félidők után egy pontot szereztünk A vendég DEAC kétgólos hátrányból fordított a Veszprém ellen, Fehér Zsolt legénysége aztán két perccel a vége előtt döntetlenre mentette a futsal NB I hétfő esti összecsapását. elolvasom
2021. november 18. 13:29