Szép győzelmek mindkét korosztályban

Weisz Zoltán mindkét korosztályos alakulata gyönyörű diadalokat aratott a megyei bajnokságban az elmúlt időszakban.

Fiú futsal U15 megyei bajnokság:
Ikarus-Maroshegy-Szilágyi DSE 4-7 (3-2)
Szilágyi DSE: Juhász Hunor, Balogh Attila, Fillér Bence, Hajdu Márton, Pálfi Roland.
Csere: Osvald Benedek, Pap Zalán, Takács Botond, Horváth Kevin, Horváth Félix
Gólszerzőink: Hajdu Márton (2), Horváth Félix (2), Takács Botond (2), Pálfi Roland.

Így értékelte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

Sajnos nem kezdtük jól a mérkőzést: ellenfelünk az első 15 percben 3 gólos előnyre tett szert, sajnos ebben a periódusban kissé lassan reagáltunk, probléma volt a koncentrációval és küzdőszellemünkel is. Szerencsére az első gólunk kicsit visszahozta a csapatot, és még a félidő előtt sikerült felzárkóznunk. A második felvonásban már a játék minden elemében sokat javultunk, védekezésben és támadásban egyaránt, és jó játékkal sikerült megfordítani a részeredményt. Egy jó erőkből álló ellenfelet sikerült legyőznünk, köszönhetően a kiváló kapusteljesítménynek és második félidőben mutatott játékunknak. Gratulálok mindenkinek ehhez a szép teljestményhez! 


Fiú futsal U17 megyei bajnokság:
Balatonalmádi SE - Szilágyi DSE 1-12 (0-6)
Szilágyi DSE: Koncsol Norbert - Meczner Boldizsár, Molnár Dániel, Schalbert Dominik, Bognár Patrik.
Csere: Dorogi Gergő, Hajdu Márton, Tóth Benedek, Varga Milán .
Gólszerzőink: Varga MIlán (3), Molnár Dániel (2), Bognár Patrik (2), Hajdu Márton, Tóth Benedek, Meczner Boldizsár, Dorogi Gergő, Schalbert Dominik.  

Fiú futsal U17 megyei bajnokság:
Szilágyi DSE - Fűzfői AK 5-3 (2-2)
Szilágyi DSE: Öri Bálint, Ódor Balázs, Juhász Márk, Nagy Zsombor, Hámori Marcell, Pálfi Roland, Gál Dávid.
Gólszerzőink: Juhász Márk, Nagy Zsombor, Hámori Marcell, Pálfi Roland, Gál Dávid. 

Így értékelte a látottakat

Csapatunk vezetőedzője, Weisz Zoltán:

Egy napon két mérkőzést játszottunk, így mindenkinek sok játékperc jutott. Az első mérkőzésen végig irányítva, rengeteg helyzetet kidolgozva, fölényes győzelmet aratunk, annak ellenére, hogy a Balatonalmádi csapata is jó játékerőt képvisel. A második mérkőzés szorosabban alakult a Balatonfűzfő ellen, a srácok nagyott küzdöttek a győzelemért. Mindkét csapat megérdemli a dicséretet a teljesítményért.

#együttdobban #ezveszprém

futsalveszprem.hu

További cikkek

Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom A hatodik helyen zártuk a bajnokságot A hatodik helyen zárta a futsal NB I 2023/2024-es kiírását a Veszprém, miután a felsőházi rájátszás utolsó fordulójában 3-2-re alulmaradt a Kecskemét vendégeként. Az alföldiek ezzel megszerezték a második helyet és készülhetnek fennállásuk első bajnoki fináléjára. elolvasom
2021. november 18. 14:29