A Szilágyi U19 az őszi bajnok!

Az U19-es megyei II. osztályú bajnokság őszi szezonjában a Lénárt József vezette Szilágyi DSE végzett az élen. A csapat kimagasló teljesítményt nyújtott: kilenc győzelem mellett mindössze egyetlen alkalommal maradtak alul a veszprémiek.

A Szilágyi DSE az őszi szezon utolsó fordulójában Peremartonba látotgatott, ahol parázs mérkőzésre volt kilátás, mégis sima lett a vége.

Férfi U19 labdarúgó II. osztály:
BKSE Peremarton - Szilágyi DSE 1-7 (0-2)
Peremartoni Sporttelep. Vezette: Szabó.
A Szilágyi DSE gólszerzői: Solymosi 2 , Sirhán 2, Gulyás 1, Gertner 1, Kovács 1.

Csapatunk vezetőedzője, Lénárt József úgy nyilatkozott a lefújást követően, hogy játékosai együttes erővel arattak gyönyörű diadalt.

A Szilágyi DSE U19-es csapata rúgott gólok tekintetében is kimagaslik a bajnokságban: az őszi szezonban 92 találatot jegyeztek a veszprémiek úgy, hogy közben mindössze tíz alkalommal zörrent a saját hálójuk. Mindkét statisztika terén szintén a Szilágyi DSE alakulata van az élen.

#együttdobban #hajrászilágyi

futsalveszprem.hu

További cikkek

Szeretem, Megvédem! A Magyar Honvédség országos kampányt indított, amelynek célja, hogy minél többen megismerhessék az általuk kínált területvédelmi tartalékos szolgálat adta lehetőségeket. A kampány mottója a Szeretem, Megvédem! – ez jellemzi a tartalékost, hiszen készen áll arra, hogy megvédje saját környezetét és a hazát. elolvasom Vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is értékelte a kupadöntőt A címvédő Haladás ellen 3-0-ra elvesztett Magyar Kupa-finálé után vezetőedzőnk, Fehér Zsolt és csapatkapitányunk, Spandler Mátyás is megosztotta a gondolatait. elolvasom Veszprémi ezüstérem a Magyar Kupában! A férfi futsal Magyar Kupa vasárnapi döntőjében a Veszprém egy félidőn keresztül tudta tartani a lépést a Haladással, a második felvonásban aztán érvényesítette a papírformát a címvédő, amely 3-0-s sikerével aranyérmes lett. elolvasom Magyar Kupa: Veszprém–Haladás finálé következik! Félidei döntetlen után 5-1-re legyőzte a Maglódot a Veszprém a férfi futsal Magyar Kupa szombati, budapesti elődöntőjében. Fehér Zsolt együttese a címvédő Haladással találkozik a vasárnap délutáni fináléban (kezdés: 16.30), melyet az M4 Sport+ TV-csatorna élőben közvetít! elolvasom Fehér Zsolt: A megítélt büntetőn még a kecskemétiek is mosolyogtak! A házigazda SG Kecskemét ellen 3-2-e elveszített hétfő esti bajnoki mérkőzésünket követően vezetőedzőnk, Fehér Zsolt értékelte a látottakat. elolvasom
2021. november 16. 14:51